Vesti o Youtuberima

VAMPIR IZ ATLASA: Lefko TV i MMedia Mreža rešavaju najmisterioznije ubistvo (VIDEO)

Ubica nadimka vampir iz Atlas s pravom je zaslužilo svoje mesto među najčudnijim neriješenim zločinima svih vremena. Maj 1932. godine, Švedska je seksualna radnica Lilly Lindeström ušla u svoju sobu s klijentom za kojeg je verovatno mislila kako je prava mušterija i kako sigurno plaća.

YouTube Vesti, Svet Misterija, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 22.09.2020

Nekoliko dana kasnije, policija je otkrila njezino mrtvo telo u toj istoj sobi. Nažalost, policija je uspjela prikupiti jako malo detalja oko ovog slučaja. Nedostatak dokaza verovatno će uzrokovati da nitko nikada neće riješiti ovu misteriju, te bi ubojstvo Lilly Lindeström mogla ostati večna misterija i savršen zločin baš kao i ubojstva zloglasnog Džeka Trbosjeka 4 decenije ranije. Ipak, nerešena misterija ne znači da joj se ne treba posvetiti pažnja, da pače, treba im se posvetiti pažnja, tako da ćemo u ovome klipu proći kroz ovaj slučaj.


Celi slučaj kreće u maju 1932. godine. Dana 4. maja 1932. žena po imenu Minnie otišla je u Štokholmsku policiju jer se četiri dana nije čula s prijateljicom Lilly Lindeström. Lilly Elisabeth Maria Lindeström (rođena Larsson), rođena je 29. avgusta 1900. godine. Udala se za trgovca prezimena Lindeström kad je bila u poznoj tinejdžerskoj dobi, ali brak nije potrajao. Par nije imao djece, a Lilly je odlučila početi ispočetka u većem gradu, u Stockholmu. Imala je samo 22 godine i nadala se da će tadašnji optimizam nakon Prvog svjetskog rata značiti da će imati svijetlu budućnost...


Celu priču pogledajte na LEFKO TV youtube KANALU:
 


Stefan Maglov poznati youtuber iz HRVATSKE, na svom kanalu Lefko TV proslavio se snimajući video snimke kolažnog tipa kao što su top liste činjenica o nečemu, pored toga poznat je i po jezivim činjeničnim video snimcima. Više o ovom YouTuberu pročitajte OVDE.
 

⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.