Vesti o Youtuberima

Upoznajte Minju koja Vam poručuje: ''Mozak Vam je ko salama'' (Video)

Minja Nikolić nova zvezda youtuba, koja ja je sve više poznatija po svojim skandaloznim spotovima u kojima tekstovi pesama govore o njenom životu, ali na jedan jako čudan način.

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 15.02.2020

Ćao svima ja sam MINJA. Početak je njene vrlo kontraverzne pesme u kojoj govori o sebi i prvocira svoje hejtere na vrlo čudan način. Minja za sebe kaže da je pre svega DIVA, a posle toga DAMA i ujedno kraljica BLAMA.


Međutim Minja nije baš posebna samo po svojim skadaloznim pesmama, već i po tome što je drugačija od ostalih.  Ona za svoj kanal i za sebe kaže:


''Snimam videe na razne teme, najvise pricam o svojim iskustvima jer mi je glavni cilj da sa Vama podelim svoju tranziciju, tj. put do svog cilja - da postanem žena. Ja sam transrodna osoba. Tu sam da pomognem ljudima koji su slicni meni, ili da edukujem one koji zele da znaju nesto vise o ovoj temi...''

 

Transrodnost je kulturni i politički obrazac i oznaka ličnog doživljaja prevazilaženja tradicionalnih binarnih polno-rodnih podela na relaciji muško-žensko.

Transrodnost je oznaka za rodne identitete osoba (muški, ženski, oba, nijedan), koje se ne uklapaju u tradicionalne binarne modele polno/rodnih podela, odnosno osoba čiji rodni identitet nije jednak njihovom polu.

Transrodne osobe mogu imati karatkeristike koje su povezane sa jednim rodom (koji je drugačiji u odnosu na njihov pol), zatim karakteristike oba roda, mogu se definisati negde između u rodnom kontinuumu ili mogu biti van rodnih definicija.Minja koja se ranije zvala Vladimir, pokušava da sa svojim fanovima podeli svoju tranziciju, iskustva iz svog života i ukaže na probleme kroz koje  je prolazila i kroz koje još uvek prolazi dok nije odlučila da se jednog dana pojavi kao žena.Njena želja je da postane pevačica sudeći da se njen kanal sastoji iz autorskih pesama i video spotova, pored klasičnog prikazivanja make up tutorijala i raznih vlogova.


Šta Vi mislite kako joj zaista ide pevanje, poslušajte:
 


⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.