Creepypasta

Sally Williams

Nikada nisam želeo da ispricam moju pricu, ali to mora biti obavljeno.. Prošlo je jako puno bila je to obicna noć u mom stanu, bio sam jako umoran dani u kancelariji mogu biti jako stresni kasno u noc kada pogledam unazad to je bio razlog zbog koga nisam mogao da zaspim uvek činim da sve bude bolje, ali te noci je bilo drugacije.

Creepypasta | 20.05.2017

Nikada nisam želeo da ispricam moju pricu, ali to mora biti obavljeno.. Prošlo je jako puno bila je to obicna noć u mom stanu, bio sam jako umoran dani u kancelariji mogu biti jako stresni kasno u noc kada pogledam unazad to je bio razlog zbog koga nisam mogao da zaspim uvek činim da sve bude bolje, ali te noci je bilo drugacije.

Vetar je duvao nekako zlokobno, Nebo je bilo mracnije i dok sam se opustao u svojoj fotelji gledajući omiljenu sit-up komediju pred spavanje. Učinilo mi se da vidim nepoznatu siluetu kako stoji iza mog prozora . Fokusirao sam pogled na ono što sam mislio da sam video u tom pravcu, ali nista samo tama...

Mislio sam da sam previse umoran, bas sam puno radio danas, to je zbog umora siguran sam. Zavrsio sam gledanje tv-a i spremio se za krevet , Dok sam pokusao da zaspim cuo sam vrata od kupatila kako prave neku buku, kao da ih neko otvara. Nisam obraćao pažnju na to jer sam ipak bio jako umoran i dalje sam se trudio da zaspim, ali onda sam shvatio da me neko posmtra. Pokusao sam da da se pomerim  ali sam onda osetio  da neko diše jako duboko i usporeo, mislio sam da mi se čini od toliko umora, ali onda sam zaustavio svoje disanje na momenat i shvatio da to nisam ja vec da neko drugi disše pored mene.

Istog trenutka sam se skocio iz kreveta i otvorio oči postao sam paralizovan kada sam video da je nečije stopalo na mom krevetu, bila je to mlada devojka sa dugačkom crnom kosom po mojoj proceni imala je oko 6. godina u beloj noćnoj haljini,  gledala je u mene ne treptajući i sa velikim osmehom imala je ogromnu posekotinu na licu  i njene ruke su bile prekivene tamno crvenom bojom. Oboje smo zurili jedni u drugog par momenata, ali onda je ona počela da vršti tako glasno da to prosto nije bilo ljudski. U tom trenutku pokušao sam da odem do vrata ali onda je ona skočila i svoje nokte zaraila u moje lice njene crne zastrasujuce oči su bile pored mene  sve vreme je vristala,  onda je naglo njen vrisak nekako počeo da menja tonalitet, glas joj je postao drugačiji izgubio sam ravnotežu pao i udario glavom u stočić koji je bio pored moga kreveta i tada sam izgubio svest.

Probudio sam se, činilo se kao da je bio prazan podrum, moja odeća je bila na meni, osim moje kosulje. Trudio sam se da pronadjem balans, moja glava je bila prekrivana krvlju, pogledao sam svoje ruke bili su rezovi kao da je nešto pisalo kada sam bolje pogledao shvatio sam da je da mi je urezano pitanje ''DA LI ŽELIS DA SE IGRAS SAMNOM'' .... To je pisalo na obe strane. Gledao sam u toj prostoriji koje je izgledala kao iz horor filmovima, pronasao sam gvozdena vrata na kojima je bila krv polako sam ih otvorio i krenuo, ali nije bilo ni traga od one devojke mislio sam da će se pojaviti iza vrata ali uprkos mom strahu morao sam proći tuda, morao sam! Ono što sam video iza vrata bio je užas , bio je to ogorman prazan prostor sve do stepeništa gde su ležali u uglu maškarci, žene i deca bili su mrtvi imali su iste posekotine kao i ja na rukama im je izrezana ista rečenica da li želis da se igras sa mnom. Kada sam krenuo prema stepenicama video sam ženu koja je takođe ležala, stomak joj je bio rasporen a u njemu se nalazila igracka vatrogasna kola , uplasio sam se i okrenuo se. Iza mene je bio čovek koji je bio naboden metalnim šipkama u oba oka, pored je bilo beživotno telo malog dečaka sa điroko otvorenim ustima  a  u njegovim ustima  je nabijena velika igracka kamiona,  skroz mu je prolazila kroz grlo  njegove grudi su bile otvorene a njegovo srce isčupano i stavljeno pored njegovog tela,  pored njegovog srca su bili delovi raznih igračaka.

izgubio sam potpunu kontrolu počeo sam povraćati, plakao sam  ali me je onda jedna misao pogodila ''GDE JE ONA DEVOJCIČA''.

Nisam želeo znati gde je , naravno , krenuo sam prema stepeništu koje je bilo odmah pored , ali sam se zaustivao nešto je bilo iza mene, opet sam čuo tesko i glasno disanje , okrenuo sam se i vido devojku koja je stajala u uglu prostorije uspravljenog tela počela je povišenim glasom vrištati , uši su pocele da me bole  a onda me je upitala Da li hoces da se igras sa mnom. Nastavila je da vrišti počeo sam bežati ali ona je bila uvek iza mene skocila je na mene sa oštim nožem koji je bio pored moga vrata pokušao sam da joj oduzmem ali nisam uspeo, samo sam je bacio prema zemlji. Nastavio sam trcati prema vratima, ali su bila zatovrena osetio sam da me je probola nožem, ali još sam mogao hodati, krv je curila niz leđa, ona je skočila na mene laktom sam je uspeo udariti u lice ali se ona vratila i zarila svoje nikte u moja leđa, uspeo sam je odgurnuti i okrenuti se ona mi je prišla sa njenim ogromnim crnim očima bila je milimetar od mene pocela je da me grebe po licu,  vristala je ali nekako drucije osmeh joj je bio od uha do uha a rukama je pokušala da mi izvadi oči, onda mi je sve postalo crno...

Sledeće čega  se sećam je da sam se probudio u bolnici , zavoji su prekrivali skoro celo moje telo uključujući oba moja oka. Policajac je bio u mojoj sobi i pričao sa doktorom, rekao mu je da sam se probudio , obavestili su me da sam jedini preživeo u masivnom ubistvu i da sam osumnjičen za to ubistvo, rekao sam mu za devojku ali mi je rekao da nijedna devojka nije pronađena, nije mi verovao rekao mi je da odmaram.

Prošle su dve nedelje, trebao sam izaći iz bolnice bio sam sav u ožiljcima ruke, lice, leđa, stomak,  kako sam izlazio iz čekaonice u bolnici, video sam igracku na podu, bio je to isti onaj vatrogasni kamion, a pored njega je bila devojcica koja se igrala sa njim, kako sam prolazio pogledala me je, nasmejala se i upitala me ''DA LI ŽELIS DA SE IGRAS SA MNOM'', istim onim glasom koji je imala devojčica koja me je unakazila.