Zanimljivosti

Mmedia Mreža Vas poziva na OAZA FESTIVAL u Kruševcu, jer i mi ćemo biti tamo!

Jedan od najboljih festivala elektrosnke muzike u okolini ponovo se održava u Kruševcu, ovoga puta na ogromonom prostranstvu sa puno kvalitetnih izvođača elektronske muzike.

Zanimljivosti | Zabava - Teme | 21.08.2019

Oaza festival obezbedio je kvalitetan i povoljan smeštaj za sve posetioce. Hotel se nalazi na 400 m od festivala. Za sve rezervacije omogućen kasni check out (izlazak) do 15h. Cena smeštaja iznosi 900 rsd po osobi.


Cene ulaznica su više nego povolje po ceni od 500 RSD za jedan dan i 800 RSD za full pass za obe večeri festivala provešćete se fenomenalno.


Čekaju Vas puno dobrih izvođača elektronske muzike među kojima su: Guti, Shaf Huse, Mene, Gramophonedzie, Alexandar Ivković, Alexander Kirsch, Dee , Dimitri J, Dušan Savić, Pantomima, Worad. Cela stvar se održava na ogromnom prostrasnstvu memorijalnog kompleksa SLOBODIŠTE u KRUŠEVCU.

Ekipa Mmedia Mreže i Mmedia Portala će takođe biti na festivalu, jer mi smo uvek tamo gde je dobar provod,  pa se vidimo da se zajedno zabavimo. Za sve više informacije o festivalu možete pronaći na njihovom oficijalnom sajtu: oazafestival.rs


Prodaja karata:
-Caffe Arabica (Čolak-Antina 5, Kruševac)
-Oaza web shop
-GigsTix