Zanimljivosti

Počeo 18. Egzit

U 19 časova otvorene su kapije festivala Egzit na Petrovaradinskoj tvrđavi, koji će trajati do nedelje, 15. jula.

Zanimljivosti | Zabava - Teme | 13.07.2018

U 19 časova otvorene su kapije festivala Egzit na Petrovaradinskoj tvrđavi, koji će trajati do nedelje, 15. jula.

Novi Sad će ovog vikenda ugostiti 55.000 turista iz preko 70 zemalja sveta. 
1 / 51 Nakon rok kantautorke LP, u okviru ceremonije otvaranja nastupila je jedna od najvećih baletskih zvezda našeg doba - Sergej Polunjin uz Almazian Symhony, a usledio je spektakularan vatromet na kraju ceremonije. 
 
Od 23:30 časova nastupili su Fever Ray, a glavni šou počeo je u 00:55h, kada je na scenu izašao trio Migos. 
 
Na Explosive stejdžu najbolju svirku priredio je američki hardkor pank bend "Dog Eat Dog". Pank rokeri "Goblini" poslednji su nastupili na Addiko Fusion bini, a pre njih publiku su zagrejali članovi "Ritma nereda".

 
Kompletnu satnicu festivala i listu izvođača možete pronaći OVDE.
 
I ove godine festival pored muzičkog programa na binama širom Petrovaradinske tvrđave ima brojne druge sadržaje i aktivnosti. Između koncerata, posetioci mogu da pevaju na karaokama, provedu se na Silent Disco bini, balansiraju na deblu, gledaju zvezde, otkriju tajne tvrđave na tajnim turama kroz katakombe... Na Štrandu, gde se nalazi Egzit kamp, za vikend će biti organizovan direktan prenos završnih utakmica Svetskog prvenstva u fudbalu. 
 
U prodaji još samo jednodnevne ulaznice
 
Trenutno je moguće kupiti samo četvorodnevne VIP Gold, kao i ulaznice za pojedinačne dane. Aktuelne cene ulaznice iznose po 2.990 dinara za neki od prva tri dana, dok je nedeljno finale 3.590 dinara. Ove cene ulaznice biće aktuelne i u toku trajanja festivala, dok će na samim kapijama svaki dan ulaznice moći da se kupe samo po višim cenama. 
 
Plaćanje na festivalu karticom
 
Kartica za plaćanje Egzita i Addiko banke je zvanično sredstvo plaćanja na festivalu i samo uz nju biće moguće plaćanje pića, hrane i suvenira. Kartice su dostupne na svim top-up mestima na festivalu i u kampu. 

Prognoza

Petak i subota biće pretežno sunčani, bez padavina. U nedelju promenljivo oblačno. Najniža temperatura će u proseku biti 16 stepeni, dok će najviša dnevna biti oko 28 stepeni. 

 

Saobraćaj

Tokom Egzita biće organizovan poseban red vožnje autobusa GSP-a, planirana je i izmena saobraćaja u delu Petrovaradina sa organizovanim besplatnim parkiranjem

Takođe, u narednim danima biće pojačana kontrola taksista.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.