Zanimljivosti

Kikinda je dobila novu skulpturu i istog momenta je postala HIT NA MREŽAMA, a evo šta simbolizuje (FOTO)

Čelnici Kikinde pohvalili su se sugrađanima novom statuom - sovom. Ali, ono na šta očigledno nisu računali, to je da su građani u statui videli nešto sasvim drugo, nikako simbol ove ptice.

Zanimljivosti | Zabava - Teme | 03.11.2018

Gradski oci su se sovom, autora Jovana Blata, pohvalili na svom zvaničnom Fejsbuk nalogu objavivši nekoliko njenih fotografija, uz komentar:

"Da li ste primetili da polako stižu naše drage gošće, sove? Nije ni čudo, jer stigao je i Sovembar!"

 

Sova jeste izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama jer se mahnito deli, baš kao što je red kada novo umetničko delo ugleda svetlost dana, samo što su komentari fotografija otišli u potpuno drugom smeru.

Možda bi bili zanimljiviji slavnom začetniku psihoanalize Sigmundu Frojdu, da je slučajno živ, jer u ovoj sovi većina ljudi vidi - falus.

 

Ima ih i koji čestitaju gradskim ocima, uz komentar "da je sve lepša naša Kikinda", dok nekima nije jasno zašto je statua nazvana sovom "kad ova skulptura tek blago podseća na nju".

"Meni baš nije jasna. Ko uopšte odlučuje o tome šta će simbolisati jedan grad?", jedan je od pristojnih komentara na novu skulpturu, ostali nisu za prenošenje.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.