Vaše Istinite priče

PARANORMALNO ISKUSTVO: Čuo sam tup udarac dok sam jeo žu-žu (FOTO, VIDEO)

Zovem se Nebojša, iz zapadne Srbije sam i imam 21 godinu,student.  Moja priča glasi...

Vaše Istinite priče | Piše: Nebojša Vasić, Zapadna Srbija 17.12.2018

Dan 14. Avgust 2018, moji roditelji se spremaju da idu u selo kod maminih, ima dosta da se putuje. Pošto ja volim da jedem žu-žu, jer mi je to bilo nekako najlakše spremiti. Oko 15h, žu-žu je bio gotov. Izvadio sam žu-žu u plasticnu posudu i mi smo seli za sto malo jeli i ja sam izašo napolje da ispratim moje, mahao sam im, okrenuo se i usao u kući.

Do tada mi nije bilo ništa čudno, ništa nije ukazivalo na to da bi se nešto paranormalno moglo desiti.Seo sam i završio sa jelom, zatim sam uzeo običnu kesu i stavio u kesu da ne bajati. Popeo sam se na sprat, stavio jednu slušalicu u uvo i gleda nešto na yt. Čudo sam neki tup udarac, pomislio sam da je to kod komšije. Posle par sekundi cuo sam tup udarac ispod prozora ispod moje sobe u kojoj sam se nalazio(Tu je inace dnevna.). Mahinalno sam pogledao kroz prozor, nigde nikoga.

Vratio sam se, seo i nastavio. Međutim, prošlo je samo par trenutaka ja sam čuo tup udarac u dnevnoj, sobi ispod. Dohvatio sam telefon i u pola sekunde sam sletio u dnevnu, zaključao vrata na prednjoj strani i ubrzano se krecem ka zadnjim vratim da zaključam.... Kad ono ima šta da vidim, dok sam prilazio vratima na tepihu je bilo žužua i dosta mrva.

 

Pogledao sam u činiju i video da je kesa rasečena, kao skalpelom. Prvo što mi je prošlo kroz glavu: "Neko je i dalje u kući, jer nije mogao za pola sekunde izaći iz kuće, jer bih čuo vrata.". Tog momenta sam nazvao mamu i rekao joj da je neko u kuci i da bude na vezi dok ja proverim sve, jer ako me neko napadne da moze zvati policiju. Obišao sam sve u kući nigde nikoga, proverio sam i po drugi put u slučaju da je neka životinja poput mačke ušla, ništa. Prozori svi zatvoreni i svi imaju mrežice.

Stojim pored stola u dnevnoj, pricam sa majkom. Prekinuo sam, istog momenta sam cuo da neko povlaci noktima po staklu koje je delilo stepenice i garazu, izleteo sam iz kuće i u sekundi pogledao u istu. Ništa. Kad sam ulazio u kuću pred ulaznim vratima sam video mrve koje su skoncentrisane u krug, šokiran sam. Dok sam izlazio toga nije bilo tu, tražio sam racuonalan odgovor. Međutim dok sam ja gledao to, na spratu u mojoj sobi sam čuo tup udarac. Dotrčao sam gore, opet ništa. Posle 2-3 sec mog boravka u sobi čuo sam napolju neke tupe udarce, sletio sam ispred kuće brzinom koju ne znam ni sada kako sam postigao u cilju da vidim ko se to šali sa mnom. Obišao kuću, zamisli, ništa. Žive duše nema u blizini. Dok sam ja razmišljao, i svestan bio da je to neki demon, jer sam dosta proučavao i čitao njige o okultizmu, ne vidim sta bi drugo moglo biti.

Čuo sam povlačenje noktiju preko prozora do mene u dvorištu ali nikoga na prozoru nije bilo. Jako iritantan zvuk. Nisam hteo da uđem u kuću dok moji nisu došli da mi se potencijalno ne bi nešto desilo. Pada mrak, ulazim u hodnik da upalim svetlo napolju. Gle čuda, nema struje. Proveravam sklopku i osigurače sve na mestu.Ispred kuće sam šetam i u momentu vidim jaje u dvorištu između voćkica [4] . Jaje je prazno, ali nisam shvatio da je to jaje bilo kuvano  .

 

Jer sam ja to sve slikao i poslao mojima. I majka mi je rekla "Vidi pa to je kuvano jaje ima opnu".Ali je zanimljivo da sam veče pre toga kosio travu i nisam našao ništa.Što znači da se jaje moralo pojaviti taj dan. Sedeo sam napolju u mraku dok moji nisu došli. Kada su došli bacili su jaje, pospremili sve i nismo imali struju. Bilo mi je jako dosadno i odlucio sam da odem u grad sa rodjakom na pice i da joj ispricam sta mi se desilo(10km od kuce). Vratio sam se oko 1h. I dalje nije bilo struje, legao sam i stavio slusalice u uvo  i pustio muziku. S obzirom šta mi se dogodilo, odlučio sam da tih par pesama odslušam sa upaljenim blicem na telefonu.

Lezim na ledjima, u donjem vešu samo, jer je bilo toplo. Slušalice idu od mog uha, pored mog tela pa u telefon, uopšte nisam ima nikakav kontakt sa kablom. U momentu primetim da se moj kabal pomera haoticno, deo  koji ide od telefona pa pada na krevet. Bio sam u šoku, ustao sam proverio prozore svi zatvoreni. Legao, odmakao slusalice sto dalje od mene, držim ruku mirno, ali neverovatno i dalje se pomera. Ležao sam tako i gledao nekih 5 minuta u nadi da ce prestati [VIDEO] . Sve što mi se desilo do sada, nisam se uplašio uopšte. Jer sam upućen kakva su to bića i šta oni mogu a šta ne.

 

Znajući da mi ne mogu ništa, jer sam jako religiozan i upražnjavam redovno molitve i trudim se da živim po Božijim zakonima. Odlucio sam da prestanem da gledam u kabal, ostavio na sto i samo legao na stomak da spavam. Taman da zaspim, od jednom me uhvatila neopisiva jeza. Okrenuo sam se na leđa. Prošlo je 2 minuta, a mene jeza ne pušta. Od hladnoce nije jer je jako toplo. Od straha nije jer se uopšte nisam plašio. Nisam mogao da dam racionalno objašnjene.

 

Dok sam ja tragao za odgovorom  u svojoj glavi prošlo je 5 minuta mene ne pušta. U tom momentu počinje da mi trne celo telo od stopala do glave. 10 sekundi posle počinje nešto da me jako šteže u plućima, maltene da nisam mogao da dišem. Ustao sam, otišao u dnevno sobu (koja je inace odma do sobe mojih roditelja), legao na krevet i sa upaljenom svećom sam pokušao da zaspim. Zaspao sam, a kada sam ustao sve je bilo normalno. Dan kao i svaki. Od tada se ništa čudno nije desilo u mojoj kući. Bar ne još. :o

 

Apsolutno istina, i stojim iza svake reči koju sam rekao. Ko veruje veruje, a ko ne i ne mora. Ali činjenica je da nekakva duhovna bića postoje, a da li su ta bića ona bića na koja nas Bog u bibliji upozorava? Proceni sam. 

 

 

P.S. Brojevima cu oznaciti koje slike u koji deo se uklapaju.
A što se tiče videa, nisam uspeo da prebacim sa telefona, jer neće da mi pokaže postojanje istog, a na klaud neće da postavi čekao sam pola sata. Poslao sam ti poruku na instagram (@bojsic), jer jedino kako sam slao video je preko vibera. Ako uspem nekako da izvucem na drugi nacin video ja cu poslati.

Srdačan pozdrav.  Jezivo desavanje

  Istinita prica,i meni jako jeziva....

  Jeziva Paraliza Sna

  Ako ste nekada imali paralizu sna verujem da ce vas ova prica privuci da bi ste videli iskustva nekih drugih clanova koji su je doziveli!...

  Da li sam poludeo?

  Za ovo znam samo ja i bojim se da to kazem svojim roditeljima, pa sam odlucio da objavim ovu pricu i da vidim da li je jos neko imao ovakvo iskustvo....

  Čudne stvari se dešavaju

  Sve ovo se dogodilo pre mesec ipo dana....

  Silueta koja me proganja

  Kada je otisao ja sam probao zaspati ali nikako nisam mogao.Upalio sam telefon i gledao nesto na youtubu kada otisao do WC ugledao sam u ogledalu neku senku okrenuo sam se i nije bilo nikoga a kada sam gledao u ogledalu bila je senka....