IT Svet

Winamp planira povratak 2019. godine

Winamp dobija veliki update sledeće godine od strane parent kompanije Radionomy koja planira da oživi servis kao all-in-one aplikaciju koja prikuplja podcastove, plejliste, streaming radio stanice unutar jedne platforme.

IT Svet | IT SVET | 25.10.2018

Detalji o tome kako će sve to funkcionisati su za sada šturi, međutim, ono što je poznato jeste da će Winamp dobiti mobilnu aplikaciju, dostupnu za iOS i Android, dok će verzija za desktop dobiti veliku izmenu.

 

Update će vam pružiti neke osnovne fix-ove za bug-ove i kompatibilnost.

Potpuno nadograđena verzija aplikacije, Winamp 6, očekuje se sledeće godine i mobilna aplikacija bi trebalo da je prati.

 

CEO Radionomy Alexandre Saboundjian izjavio je da je zamislio novi Winamp kao neku vrstu agregatora koji će okupiti sve moguće opcije slušanja na jedinstvenoj platformi koja se može pretraživati.

 

Međutim, nije obezbedio informacije o tome kako će se novi Winamp integrisati sa uslugama kao što su Spotify, Apple Music, Pandora ili bilo koja druga popularna opcija za streaming.Izvor: radionomy.com |
⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.