", "url" : "/blog/o_ovom_prorocanstvu_tarabica_bruji_internet_dolazi_ridi_covek_na_presto_foto/2016-11-09-62", "publisher" : { "@type" : "Organization", "name" : "Mmedia Mreža", }, "aggregateRating" : { "@type" : "AggregateRating", "ratingValue" : "0", "bestRating" : "5", "worstRating" : "0", "ratingCount" : "0" } }

Hronika i Bizarno

O ovom proročanstvu Tarabića bruji internet: Dolazi riđi čovek na presto! (FOTO)

| 09.11.2016

Poslje ovog rata na prijestolje svijeta doći će jedan plemenit i dobrodušan riđi čoek. Blago onome koji to doživi, jerbo će taj riđokosi svijem ljudima donijeti sreću, navodi se u proročanstvu koje mnogi povezuju sa novoizabranim predsednikom SAD-a Donaldom Trampom

 

U jednom delu proročanstva Mitra Tarabića između ostalog se navodi rečenica zbog koje je ovo predviđanje dospelo u žižu domaće javnosti i to u poslednjih nekoliko dana, zbog aktuelnih izbora za predsednika SAD-a.

"Poslje ovog rata na prijestolje svijeta doći će jedan plemenit i dobrodušan riđi čoek. Blago onome koji to doživi, jerbo će taj riđokosi svijem ljudima donijeti sreću. On će biti duga vijeka i vladaće sve do smrti svoje od Boga date... Za vrijeme njegovo ni poslje njega ratova više nikad biti neće, ali će tamo u ko zna kojem vremenu i vijeku za ljude, zbog njiovijeh gluposti, nastupiti veliko zlo i omraza ljudska", navodi se u proročanstvu.

 

Zašto je to sada bitno? Možda i sami naslućujete ono o čemu bruje društvene mreže - da je "riđi čovek" zapravo Donald Tramp!

Pred 45. predsednikom jedne od najvećih svetskih sila je da pokaže da li i koliko je zaista dobrodušan i plemenit. Ono što mu se mora priznati je da je radoholičar i da je svoju decu vaspitao u tom duhu, međutim ima mizogine stavove i brojne kontraverzne izjave.

 

"Mi smo stajali i gledali tenkove i protest, a onda se odjednom otvorilo nebo i hiljade vojnika je sletelo nad Beogradom da brani narod", kaže mati Makrina:

Posted by Stil on Wednesday, August 24, 2016


test.