Online Zarada - Blog

Noise Cash - Zaradite BCH (Bitcoin Cash) BRZO i Lako | Text i Video uputstvo

Najjednostavniji sajt bez ikakvih ulaganja, a potpuno proveren. Zaradite Bitcoin Cash jednostavno, lako i brzo. Bez bilo kakvog mozganja i sa svega deset minuta odvojenog vremena dnevno.

Društvena Mreža, Online Zarada - Blog | Online Zarada | 21.05.2021

Noise Cash je društvena mreža nalik twitteru, gde možete objaviti slikovite ili tekstualne objave i zaraditi od njih. Način zarade je toliko jednostavan samo je bitno da se pridržavate određenih pravila.

 

Kako se ovde zarađuje

Zarađujete tako što objavite nešto na ovoj društvenoj mreži. To može biti vaše neko razmišljanje o nečemu, ili mišljenje o bilo čemu. Možete objavljivati recepte ili šta god da vam padne na pamet a da nije golotinja ili govor mržnje.


Svaki put kada nešto objavite zarađujete tako što kada Vam neko lajkuje tu objavu vi dobijete random iznos od 0.01$ pa na više u BTCH valuti. Takođe kada Vi nešto nekome komentarišete i neko posle toga lajkuje vaš komentar vi takođe zarađujete od tih lajkova.

  

Objave

Objave moraju biti iznad 50 karaktera, a najbolje bi bilo da budu iznad 200 karaktera i da budu kombinacija slike i teksta. Nemojte ispod 50 karaktera nikada ništa objavljivati jer možete ući u spam.


Objave ne smeju sadržati golotinju, erotiku, pornografiju, govor mržanje i slično. Nemojte spamovati i nemojte objavljivati previše objava dnevno. Moj predlog je da ne objavljujete više od tri objave dnevno, najbolje je jednu do dve dnevno. 
 

Važno je da znate

Kada tek napravte nalog nećete imati mogućnost objavljivanje slika, to ćete dobiti kada popunite biografiju na profilu, ubacite sliku i kada Vam nalog bude 5,6 dana bio star pojaviće se ta opcija.


Novac se automatski prebacuje na novčanik nakon što podestite minimalni iznos isplate i ubacite BCH adresu novčanika.


Kada ste novi na sajtu nećete vi moći lajkovima nikome da donirate dok vaš nalog ne bude star minimum sedam dana, ali sve vreme će vama moći bilo ko lajkovima da donira.

Jednoj osobi u roku od 24h možete donirati maksimalno tri puta, primer: ako lajkujete 10 objava od iste osobe u roku od 24h, doniraćete joj samo na prve tri koje ste lajkovali.

 
VIDEO UPUTSTVO