Teorije Zavere

DEŠTIFROVALI SMO: Pesme Bon Voyage (Srećan put) i Kartel KRIJU STRAŠNU TAJNU od koje će vam se zalediti krv u žilama (VIDEO)

BON VOYAGE (srećan put) i KARTEL - Sublimirane, skrivene poruke i skriveni simboli pesme koju izvode Voyage i Breskvica. Možda deluju kao dve bezazlene pesme, ali ako malo bolje pogledate videćete da kriju sublimirane poruke i skrivene simbole drevnih civilizacija i određenih tajnih društva. U ovom videu smo te poruke dešifrovali.

Teorije Zavere | Misteriozne teme | 08.07.2021

Nešto neverovatno, epski što ulazi u istoriju dogodilo se na treći dan meseca Jula. Njihovi
fanovi ovaj događaj nikada neće zaboraviti. Iako opet možda malo mimoilazimu temu našeg kanala, što CE MOZDA NEKI RECI ALI ja SE ne bih složio jer se bavimo istraživanjem simbolike i skrivenih poruka.

Pre skoro godinu dana otkrio sam vam slicnost i simboliku pesme BEZIMENA koja  krije povezanost sa tajnim organizacijama i mitskim stvorenjem POLUDNICOM.
 


Ovoga puta istorija se ponavlja a jedan od kljucnih dokaza je upravo stori od pre skoro godinu dana kada sam objavio video o skrivenim simbolima pesme bezimena gde sam izneo jasne cinjenice o postojanju povezanosti odredjenih organizacija sa ovim mladim tada parom sada vise ne.

Na moje pitanje u storiju da li su  voyage i breskvica deo tajnog drustva berskvica je vrlo konfuzno odgovorila repostovanjem mog storija uz komentar OPA sto moze biti kljucni dokaz da pripadaju tajnom drustvo sto objasnjava brzu eskalaciju njihove slave.

Dok je voyaz na isti stori odgovorio sa JESMO LI? sto je kljucni dokaz da zeli da zavara trag i u bunilu svoje fanove jos vise zbuni.

Vratimo se sada na istoriju koja se ponovila, i ako su raskinuli, EPSKI na treci dan meseca jula dogodio se  nevorovatan sudar titana kada je vojaz objavio svoju novu pesmu kartel a onda dva sata kasnije breskvica svoju pesmu SRECAN PUT dok je kljucna rec ove pesme prevedena na francuski jezik upravo BON VOJAZ..Jasno je da je pesma upucena Vojazu, ali reci pesme imaju mnogo dublje znacenje kao i sami ritualni obredi u spotu. Ali pre svega da li ste primetili PTICE U OBA SPOTA? mislite da je slucajno? HMMM NO NO , i te kako nije slucajno, simbolike ptice ukazuje upravo na slobodu, ptice imaju mogucnost da lete pa samim tim se ptica povezuje sa slobodom i prostranstvom.


Da li ovim potrezom pokusavaju da nam kazu da su konacno slobodni jedni od drugih i da  vise im nista ne staje na put jer pred njima je sada slobodno i siroko prostranstvo. Ima smisla.


Medjutim pazite sada ovo JA STVARNO OBOZAVAM PTICE pogotovu papagaje, kada sam video ovog kakadua u spotu Voayaga bio sam ocaran i otopljen dok sam posmatrao kako gricka meso  kojem ga hrani Voki. Mislim da bi moj Pera bio dobar drugar sa Vokijevim Kakaduom da nije umro. Nego vratimo se na temu papagaj , mislite da je slucajnost sto je bas papagaj u spotu naravno da nije slucajnost
ko jos veruje u slucajnosti,  , analizirao sam jako puno oba spota i ovo je moj zakljucak pazite sada ovaj blow your majnt u spotu ovaj papagaj kakadu predstavlja breskvicu a kao sto vidite voki je hrani mesom... 


Sta time zeli da nam kaze, da se razumemo papagiji nisu mesojedi i ne jedu mesoo, ali zasto ga hrani bas mesom I TO KOJIM MESOM? sta mislite Imate 10 sekundi da ostavite kometar ZASTO BAS MESOM HRANI vojaz hrani svog prelepom  KAKDUA? 


Pogledajte ostatak priče u videu:
 


⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.