Vesti o Youtuberima

Popularni VOYAGE, sve više poznatiji kao BLAMAŽ preimenovao je KALEMEGDAN u KALEPEGDAI

Početak ove godine je svakako obeležio popularni momak koji je do sada bio poznat javnosti kao ugledni treper, međutim posle emisije u kojoj je učestvovao sa svojom devojkom BRESKVICOM. VOAYAGE  sve više postaje popularniji pod imenom BLAMAŽ!

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 21.01.2020

Svojom poslednjom pesmom danima je osvajao trending liste na Jutjubu Mlada Jutjub zvezda Mihajlo Veruović (18), poznatij kao Voyage, gostovao je u emisiji Amidži šou gde je ispričao svoju životnu priču kako bi ga javnost što bolje upoznala.


Mihajlo je u emisiji gostovao sa svojom devojkom Anđelom Ignjatović, poznatijom kao Breskvica, a voditelj Ognjen Amidžić je za njih pripremio igricukako bi otkrio koliko se njih dvoje dobro poznaju.


Posle fenomenalnog nastupa u emisiji AMI G SHOW, dobio je nadimak BLAMAŽ zbog, ne tako sjajnog izvođenja uživo njegove pesme sa svojom lepšom polovinom pod umetničkim imenom BRESKVICA.


Osim ovog neverovatnog gafa koji se dogodio, bile su tu i zaista katastrofalne uvrede upućene youtuberima pevačima, zbog čega se cela youtube scena okrenula protiv njega.  BAKA PRASE I VOYAGE! BOGDAN POLUDEO, NAKON PROZIVKI JAVNO POKAZAO KOLIKI PDV PLAĆA DRŽAVI.

Zanimljiva situacija je bila i ta da je NAJPOPULRNIJI youtuber BAKA PRASE izneo dokaz u kome se jasno vidi  "KO JE BIO PRVI IZBOR PRE BLAMAŽA!" BAKA PRASE OBJAVIO PORUKU OD BRESKVICE I PONIZIO VOYAGEA

U toku emisije Mihajlo Veruović (18), poznatij kao Voyage, je toliko ishvalio sebe govoreći o tome kako je  pametan i intaligentan , sebe je svrstao u rangu sa Darom Bubamarom što se pevačke karijere tiče. 


A po svemu sudeći od tolikog znanja u igri gde je sa BRESKVICOM voditelj OGNJEN AMIDŽIĆ ispitivao znanje koliko se dobro poznaju Mihajlo i Andđela. Na pitanje gde su se upoznali Mihajlo Veruović (18), poznatij kao Voyage, izgleda da nije znao kako se piše  KALEMEGDAN, pa je napisao da su se upoznali na KALEPEGDAI!