Estrada

Breskvica je otkrila razlog raskida?

Neverovatno pomeranje tektonskih ploča se dogodilo DANAS, kada su Voyage i Breskvica objavili pesmu u istom danu. Da li breskvica kroz presmu otkriva razlog raskida?

Estrada | Zabava - Teme | 03.07.2021

VOZ DIS? Kao što bi naša najpoznatija internacionalna i vasionska zvezda Didi Džej rekla:  ''Ja sam bila šokirana i on je bio šokiran. Ja sam mu rekla sta je ovo ? Voz dis ?'' Tako smo i svi mi na ovaj dašanji sveti dan koji ulazi u istoriju bili totalno ŠOKIRANI. Kada je Breskvičica objavila pesmu dva sata nakon što je Voyage izbacio svoju.


Nekada strastveni ljubavnici, danas smrtni neprijatelji BRESKVICA otkriva razlog raskida kroz svoju pesmu ''Srećan put'' poslušajte:

 


Dok VOYAGE hrani Papagaja, Breskvica izgleda šeta JASTREBA i otkriva reč po reč šta se tačno dogodilo izmešu njih dvoje. Kako same reči se nižu Breskvica otkriva da joj život sa mladim Voyagom uopšte nije bio sladak.


Jasno naglašava da je dugo ćutala ''Trudim, predugo se trudim da prećutim'' , ''Kako voleo si samo da me mučiš'' i da otkriva da ju je njen bivši dečko jako mučio i terao da ćuti i trpi svu bol koju je nanosio dok su bili zajedno.


''I tako svako veče bol zadržim Izlaz tražim, al' ga nema - to me guši'' Jasno nagoveštava da je patila i bila u boli ''Sama u samoći bol zadržim'' mučenica jadna nije smela da govori o svom bolu dok sve nije puklo,


Onda je došla tačka pucanja gde je prestala da se boji i odlučika stisne m*d* i da završi sa njim ''Prolaze dani, više se ne bojim
Danima me moliš i ti noći tužne brojiš
'' ali kao što znamo kako to obično izgleda u javnosti, foliranje da je sve dobro i kada nije. Dok smo svi mislila da su dobro lažna priča nas je obavila dok je istina bila zatvorena u četiri zida ''Svima se poveravaš i kažeš da me voliš, Niko ne zna pravu priču, pa ti lažnu krojiš'' .


I nakon raskida videli smo da Voyagu koliko god se krio iza svog oklopa i folirao da mu nije stalo ipak je još uvek voli. ''Prolaze dani i sad se boriš ''Za mene više nećeš čuti, pa se Bogu moliš Kad tako lako pucaš mi u srce pravo I kažeš nije mi do tebe više stalo''