Estrada

BORBA ''BIVŠIH'' LJUBAVNIKA: Brskivica i Voyage krvava bitka kroz trending YouTuba, ko će pobediti?

Ovo niko nije očekivao. Svi su mislili da je više nećemo čuti i da prodaje krastavce na pijaci. Ali Breskvica se vratila jača nego ikada uz samo jednu poruku BON VOYAGE!

Estrada | Zabava - Teme | 03.07.2021

Danas se dogolito nešto istorijski epsko kao grom iz vedrog neba. Do danas smo se već svi pomirli sa činjenicom da su najpopularniji muzički par Voyage i Breskvica raskinuli.


Mnogo je polemike bilo tu, priče o tome da je Breskvica , Vokija prevarila. Da je Voki nju maltretirao pa ga je ona ostavila, ništa od tih informacija nije potvrdđeno. Međutim danas se dogodilo nešto neočekivano.

Pre tri meseci izašla je pesma koja je rađena u saranji sa Južnim Vetrom pod imenom PLEŠI sa kojom je Voyaž pokidao sa pregleda, danas u 14h je izašla nova pesma pod nazivom KARTEL,

 


slučajnost ili ne? Dva sata kasnije BRESKVICA je objavila novu pesmu pod imenom srećan put, gde reči SREĆAN PUT izgovara na francuskom pa to zvuči BON VOAYAGE. Da li je ovo pesma sa posvetom?
 

Da li je slučajnost da oba bivša ljubavna para objave pesmu istog dana, svi su počeli da sumnjaju da je u pitanju marketing trik, međutim
ko će izgrmeti na trendigu videćemo,