• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Grimm  
Mmedia Mreža/Portal - Forum » Svet Misterija » Paranormalno » Kako prizvati Ponocnog coveka?
Kako prizvati Ponocnog coveka?
Grimm Offline
62 posta
Reputacija: 2
Pokloni: 3
Datum: Utorak, 25.09.2018, 12:27 | Post # 1
Ova igra se koristi kao ritual za prizivanje "midnight man-a" (noćnog čoveka) koji je kažnjavao one koji su krsili pravila u paganskim religijama.

Upozorenje: Igrate ovu igru na sopstveni rizik od mucenja i smrti.Za ovu igricu potrebne su vam sledece stvari:
papir,olovka,igla,sveća,kutija šibica,vrata i so.Pogasite sva svetla.Upalite sveću.Napišite svoje ime na papiru. Probušite iglom prst i dodajte kap krvi na papir,ostavite da upije i postavite papir sa imenom na pod ispred vrata.Pokucajte na vrata 22 puta uz otkucaje časovnika,22 otkucaj mora doći u 00.00 časova.Otvorite vrata,ugasite sveću,i zatvorite vrata. Sada ste prizvali "Noćnog čoveka".Odmah opet upalite sveću.Tada počinje igra. Vaš cilj je da izbegnete "Noćnog čoveka" po svaku cenu. Možete se krećati kroz kuću. Kada budete osetili da je blizu;sveća će se ugasiti,vazduh će zahladneti,čućete tih šapat i on će se pojaviti pred vama. Morate opet upaliti sveću u roku od 10 sekundi. Ako ne uspete,nacrtajte krug soli oko sebe,i ostanite u tom krugu od 00:01 do 3:33 časova.Ako ste još uvek živi u 3:33 časa,vi ste pobedili. Ako odustanete od borbe bićete mučeni,ponekad i do smrti sve do 3:33 časa.

-Sta vi mislite da li je ovo istina i da li ste pokusali da ga prizovete?
-Ja nisam pokusavao ovo ali prvom prilikom kad budme mogao pokusacu.I da imate film "The Midnight Man" pogledajte ga film je jako dobar samo se meni ne svidja kraj.I ako ga budete pokusali prizvati pazite se on voli i ume da vara.
Profil
Mmedia Mreža/Portal - Forum » Svet Misterija » Paranormalno » Kako prizvati Ponocnog coveka?
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: