YouTube Drame

LefkoTV sa DramaNation kanala se oglasio povodom lažiranja nesreće poznatog youtubera Nixe Zizu-a

U vandrednim vestima kanala Drama Nation, Lefko je govorio o Nixinoj navodnoj prevari odnosno lažiranju njegove nesreće, međutim...

YouTube Vesti, YouTube Drame, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 08.03.2019

Poznati kanal koji se bavi YouTuberima DramaNation, prokomentarisao je činjenice koje je iznao Ilija Benjak u svojoj kontraverznoj priči o Nixinom lažiranju nesreće iz dva dela.


Nikola Jovanović koji je navodno imao stravičnu nesreću kada je šetajući pokraj puta dobio udar vozila koje ga je skoro ostavilo paralizovanog. Nixa je proveo u bolnici skoro godinu dana, u nenormalnim bolovima sa jako lošom medicinskom negom kako je ispričao u jednom od svojih videa medicinske sestre nisu čak htele ni da mu daju tablete protiv bolova.


Benjak je u svom izlaganju izjavio da je Nikola zapravo bio na Tajlandu gde mu je urađena procedira produžavanje nogu kako bi dobio na visini, Stefan Lefko je zatim objasnio u vandrednim vestima delić procedure ove operacije

 


Lefko je takođe napomenuo da je preko godinu ipo dana zajedno sa jednom YouTuberom sumnjao da je NIXA lažirao celu priču oko nesreće.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.