Vesti sa Mmedia Mreže

Konkurs za Mmedia Mreža Agenta za pomoć i podršku!

To je osoba koja odgovara na pitanja vezanih za Mmedia Mrežu, ova osoba ima pristup chatu za pomoć i podšku na sajtu i pomaže Mmedia Mreži, tako što odgovara na pitanja posetilaca sajta, rešava njihove probleme veznaih za snalaženje na sajtu i komunicira sa Mmedia Mreža fanovima.

Vesti sa Mmedia Mreže | Mmedia Mreža | 10.09.2017

Ako dobro poznajete Mmedia Mrežu, i imate jako puno slobodnog vremena i želite pomoći, možete se prijaviti za AGENTA na MMEDIA MREŽI.

 

Ko je agent/operater za pomoć i podšku?

To je osoba koja odgovara na pitanja vezana za Mmedia Mrežu, ova osoba ima pristup chatu za pomoć i podšku na sajtu i pomaže Mmedia Mreži, tako što odgovara na pitanja posetilaca sajta, rešava njihove probleme veznaih za snalaženje na sajtu i komunicira sa Mmedia Mreža fanovima.

 

Kako ja mogu biti agent/operater na Mmedia Mreži?

Jednostavno nas kontaktirajte preko facebook fan strane, instagrama ili putem e mail adrese: [email protected] I mi ćemo Vam proslediti uputstva za koršćenje našeg support chata.

 

Važne napomene:

Svi agenti nisu u obavezi da budu non stop na chatu, već kako ko ima vremena. Posao AGENTA/OPERATERA se zasniva na volonterskom radu.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.