YouTube Novosti

Novi način prikaza SUBSCRIBERA na youtube-u, od sada broj pretplatnika će se prikazivati sa zaokruživanjem

U principu kreatori će uvek moći videti tačan broj subscribera, dok će posetiocima kanal broj subscribera biti prikazan sa zaokruživanjem.

YouTube Vesti, YouTube Novosti | YouTube svet | 24.05.2019

Počevši od avgusta 2019, broj pretplatnika će biti skraćen. Na primer, broj od 133 521 pretplatnika će se prikazati kao 133k. I dalje ćete videti tačan broj pretplatnika u YouTube studiju beta.


Broj korisnika koji su se pretplatili na YouTube kanal je metrički podatak koji odražava koliko ljudi prati vaš kanal. Broj pretplatnika prikazan na sledećim mestima se ažurira u realnom vremenu:

-Vaša stranica kanala
-Account svitcher.
-Stranica za gledanje videa.
-Veb lokacije i aplikacije trećih strana koje koriste YouTube API.


U principu kreatori će uvek moći videti tačan broj subscribera, dok će posetiocima kanal broj subscribera biti prikazan sa zaokruživanjem. Pa ako imate 1784 prijavljenih korisnika YouTube će prikazati da imate okruglo 2K, ko ima 1428 YouTube će prikazati kao da imate 1K.

⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.