Vesti sa Mmedia Mreže

IDJ DIGITAL i Mmedia Mreža raskinuli saradnju

Posle više od dve godine saradnje sa IDJ DIGITAL mrežom, YouTube kanal Mmedia Mreža je prekinuo saradnju. Naši odnosi i nakon raskida ostali su korektni sa čelnicima IDJ DIGITAL MREŽE, ali prosto nije išlo.

YouTube Vesti, Monetizacija Sadržaja, Vesti sa Mmedia Mreže | Mmedia Mreža | 01.02.2018

Posle više od dve godine saradnje sa IDJ DIGITAL mrežom, YouTube kanal Mmedia Mreža je prekinuo saradnju. Naši odnosi i nakon raskida ostali su korektni sa čelnicima IDJ DIGITAL MREŽE, ali prosto nije išlo.

 

Nije došlo do svađe kao što su neki ''DRAMA'' jutjuberi preneli, kako bi od svake gluposti pravili dramu,  niti je došlo do bilo kakvog sukoba izmedju IDJ-a i Mmedia Mreže, razlog prekida je taj što vlasnik  kanala Mmedia Mreža prosto nije video svrhu ostajati u ovoj mreži.

Ugovor sa IDJ DIGITAL mrežom je sastavljen na dve godine i istekao je početkom DECEMBRA 2017te. Saradnja je prekinuta oko dva meseca kasnije 26/01/2018. Kaže Nenad za Mmedia Portal. 

 

Za dve godine koliko je trajala saradnja obećali su nam neke stvari koje za dve godine nisu ispunjene, o raskidu saradnje obavestio sam ih još početkom NOVEMBRA, ali su prilično igrisali moje poruke  i nakon što je ugovor istekao, odlučio sam biti jako bezobrazan u JANUARU kada sam im poslao mejl, kako bi konačno odvezali moj kanal od njihove mreže, na kraju su ipak odlučili da me otpuste, iako je ugovor uveliko istekao. Dobio sam jednu ponudu od njih pri samom kraju ugovora koju sam odbio jer nisam želeo više saradnju, želeo sam samo biti slo0bodan od partnerske mreže, jer iskreno nikakvu korist nisam imao samo štetu tokom te dve godine.  Govori: Nenad za MMedia Portal.

 

IDJ DIGITAL kao partnerska mreža je sasvim ok, korektni su što se isplata tiče, ali iskreno ja ne vidim nikvaku korist, ne dobijaju se nikakve dodatne povoljnosti, alati ili bilo šta što obično partnerske mreže nude, nema ni analitika niti bilo šta tako da ne vidim razlog ostajanja. Sve u svemu čovek koji je radio za njih i uveo me u mrežu Danijel Abramovic je imao sasvim korektan odnos sa mnom, uvek bio odgovoran i odgovarao redovno, nakon što je prestao da radi za ovu firmu, užasno mi je otežana komunikacija, jer su moje poruke  uglavnom bile ignorisane.

Sve pohvale za sekretarice iz IDJ-a koje su radile odlično svoj posao. Ostali smo u sasvim dobrim odnosima korektno su me isplatili sve što sam zaradio preko svog kanala, mirno se razliši, neki jutjuberi su objavili kako smo se svadjali, pljavali i da smo zbog toga okončali saradnju svi snimci su prijavljeni i nadam se da će YouTube reagovati za klevete koje nisu istinite jer nije bilo nikakakvog pljavanja i sličnih stvari ostali smo u sasvim dobrim odnosima. Za sada potpuno sam demonetizovao svoje klipove, ne želim ni sa AdSenosom saradjivati. Govori Nenad za Mmedia Portal.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.