Giveaway

Dobitnici - Giveaway povodom 80K prijavljenih

Spisak dobitnika nagrada na giveawayu koji se održao povodom 80 000 prijavljenih korisnika.

Giveaway | 01.08.2017

Giveaway povodom osamdeset hiljada prijavljenih korisnika  na nas kanal kao i android giveaway su završeni. Sve što je trebalo da uradite kako bi ste učestvovali ova dva giveaway-a je napisano ovde pa pogledajte. Listu dobitnika možete videti ispod.

 

ANDOID GIVEAWAY

Za ovaj giveaway je bilo potrebno da preuzmete našu Mmedia Super Spinner android igricu i igrajući igricu osvojite Mmedia Spinner koji je trebalo da nam slikate kada osvojite. Prvo troje koji su pronašli naš spinner dobijaju nagrade.

Dobitnici:

 • Prvi  koji je pronašao mmedia spinner je korisnik sa nickom ''Vladan''  (Vladan Žižović) dokaz za pronađeni spinner nam je stigao: 24. jul 2017. 18:42.
 • Drugi koji je pronašao spinner je korisnik sa nickom ''lukaluci'' (Luka Šarčević) dokaz za pronđeni spinner nam je stigao: 25. jul 2017. 07:13.
 • Treći koji je pronašao spinner je korisnik sa nickom ''Dzenan'' (Džen Andorić) dokaz za pronđeni spinner nam je stigao: 26. јул 2017. 00:46.

Molim sve dobitnke da provere svoje naloge i svoj mejl, jer će im tamo biti prosleđen vaučer za kupovinu.

Ostali učesnici koji su pronašli spinner su: Deni (26. јул 2017. 19:44), Ibra12 (26. јул 2017. 22:36), ItsIlija (26. јул 2017. 23:24), alexarsic49 (27. јул 2017. 09:47) NikolaTheKing (29. јул 2017. 03:25), Stefan Nedeljkovic (29. јул 2017. 04:58), Blue (29. јул 2017. 20:07), Nemca (30. јул 2017. 09:49) Marija (30. јул 2017. 16:37)....


Share Giveaway

Ovde je trebalo da podelite bilo koji video sa Mmedia Mreža jutjub kanala na svoj profil javno i tagujete Mmedia Mreža fan stranu, troje random izvučenih dobija nagradu. Nažalost samo troje je ispravno uradilo tako da sva tri ucesnika dobijaju nagradu po random sistemu.

Takođe sam primetio da jedan fan Mmedia Mreže stalno deli po neki video sa našeg kanala na šta sam mu jako zahvalan kao i svima koji dele video snimke, ali njega sam primetio da baš konstantno deli pa sam odlučio da i njega nagradim. U pitanju je fan koji se zove Vlado Vuskovic, on nažalost nije učestvovao u sharegiveaway-u ali ću ga ja ipak iznenaditi jednom nagradom.

Dakle dobitnici ShareGiveawaya su: Dimitrije Vesic (20 poena), Mihajlo Stojkovic (10 poena), Denis Tošić (5 poena) i bonus Vlado Vuskovic (5 poena).

Molio bih sve dobitnike da se jave privatnom porukom ovde kako bi mogli da se dogovorimo oko preuzimanju nagrada. Poene koje dobijete možete zameniti za neku od nagrada koji se nalaze ovde: zameni poene.

 

Uskoro će biti pokrenut ponovo share giveaway, a poene možete dodatno da zaradite rešavanjem misterija na našem sajtu , više o tome ovde.Mihajlo
kako da vam se javim
 • 01.08.2017
Nenad
Nenad
 • 0
pusti poruku u inbox Nenadu.
 • 06.08.2017

  Dobitnici nagrada MMEDIA MREZA GUARANA SLIKAJ SE givawaya su...

  Tokom 48H GUARANA IZAZOV LIVE-a koji sam radio na MMedia Mreža YouTube kanalu , rekao sam  Vam da se slikate kako gledate bilo koji Mmedia Mreža video i uživate u GUARANI....

  Dobitnici nagrada u jučerašnjem LIVE-u

  U jučeršanjem LIVE-u podelili smo PET nagrada. Tokom LIVE-a postavljao sam VAM pitanja prvih PET koji su tačno odgovorili na pitanje dobili su poen. Prvih troje sa najviše poena dobijaju igricu po želji tako što onaj sa najviše poena prvi bira igricu pa ono što ostane bira drugi, pa ono što ostane b...

  Akcija AMD: Uz Radeon i Far Cry 5

  Kako je ostalo svega dvadesetak dana do izlaska nastavka franšize Far Cry, AMD je odlučio da obraduje svoje korisnike, kao i fanove ovog serijala ukoliko se odluče za kupovinu njihovih proizvoda....

  Kaspersky Lab dobitnik platinaste nagrade

  U okviru 2017 Gartner Peer Insights Customer Choice Awards, kompanija je dobila nagradu koja je zasnovana na ocenama krajnjih korisnika koje su date prozivođačima, kao i na broju istih koji su u ocenjivanju i učestvovali....

  Zapratite Mmedia Mrežu na Instagramu i osvojite nagrade!

  Zbog velikog interesovanja koje ste posvetili rešavanju misterija preko našeg foruma, odlučili smo da isto to pokrenemo i na instagramu, a svako ko reši najveći broj misterija na kraju meseca dobija nagradu.

  ...