IT Svet

Akcija AMD: Uz Radeon i Far Cry 5

Kako je ostalo svega dvadesetak dana do izlaska nastavka franšize Far Cry, AMD je odlučio da obraduje svoje korisnike, kao i fanove ovog serijala ukoliko se odluče za kupovinu njihovih proizvoda.

IT Svet | 07.04.2018

Kako je ostalo svega dvadesetak dana do izlaska nastavka franšize Far Cry, AMD je odlučio da obraduje svoje korisnike, kao i fanove ovog serijala ukoliko se odluče za kupovinu njihovih proizvoda.

Naime, ova kompanija će, u saradnji sa Ubisoftom, deliti poklone za sve one koji žele da poseduju konfiguracije koje dolaze u paketu sa Radeon RX 580, odnosno RX Vega 56 i RX Vega 64 grafičkim akceleratorima.

Poklon u pitanju je ništa drugo nego do kompletna digitalna verzija igre Far Cry 5.

Tokom svog rada, ovaj naslov koristi najnoviju verziju Ubisoft-ovog Dunia grafičkog engine-a, za koju se navodi da predstavlja veliki napredak kada se poredi sa verzijama koje su pokretale prethodne delove Far Cry franšize.

U press saopštenju se navodi da nova verzija Dunia grafičkog engine-a, između ostalog, donosi i podršku za Rapid Packet Math (RPM) koji će omogućiti veći frame-rate, kao i stabilniji frame-pacing, Shader Intrinsics koji omogućava direktan pristup hardveru u svrhu izvlačenja maksimuma performansi, a tu je i Radeon FreeSync 2 koji donosi HDR ugođaj na kompatibilnim PC monitorima.

Nakon što kupite željene konfiguracije, što se i podrazumeva pod uslove ove akcije, posetite web stranicu www.amdrewards.com, i tu otkucajte svoj digitalni kod koji ste dobili, na dan lansiranja same igre. Ova akcija će trajati do 20.05.2018.

 Izvor: PCAXE |

  Dobitnici nagrada MMEDIA MREZA GUARANA SLIKAJ SE givawaya su...

  Tokom 48H GUARANA IZAZOV LIVE-a koji sam radio na MMedia Mreža YouTube kanalu , rekao sam  Vam da se slikate kako gledate bilo koji Mmedia Mreža video i uživate u GUARANI....

  Devil May Cry besplatan na Twitch Prime krajem

  Twitch Prime je odlučio da nastavi sa povremenim gejming ponudama, ovoga puta Twitch u saradnji sa Capcom-om nudi Windows verziju originalne verzije igre Devil May Cry, tačnije iz HD kolekcije, potpuno besplatno svim Twitch Prime korisnicima počev od 27. februara....

  Kaspersky Lab dobitnik platinaste nagrade

  U okviru 2017 Gartner Peer Insights Customer Choice Awards, kompanija je dobila nagradu koja je zasnovana na ocenama krajnjih korisnika koje su date prozivođačima, kao i na broju istih koji su u ocenjivanju i učestvovali....

  AMD vs Intel 2017

  AMD je uložio dosta napora kako bi ova godina označila prekretnicu u njihovom poslovanju, statistika kaže da su u pravu. Lansiranjem Ryzen procesora u zadnja dva kvartala ostvarili su rast udela na tržištu procesora kakav nisu imali duže od 10 godina! Prema statistici Passmark-a, AMD se tako izvuka...

  Dobitnici - Giveaway povodom 80K prijavljenih

  Spisak dobitnika nagrada na giveawayu koji se održao povodom 80 000 prijavljenih korisnika.

  ...