Svet Misterija

Muzika repera Trippie Redd hipnotiše i šalje demonske vibracije, dokazi da je Trippie Redd ĐAVOLJI glasnik! (VIDEO)

Njegovo pravo ime je Majkl Lamar vajt cetvrti rodjen je u ohaju i 99to je godiste, prema vikipediji medjutim on nikada sam nije rekao kada je rodjen pa se javlja teorija da on zapravo nema 19 godina nego mnogo vise.

Svet Misterija, Hronika | Misteriozne teme | 12.11.2018

Tripi red je takozvanog peklovog porekla u liniji biblijskog Kaina njegova porodica je irskog porekla ali su zapravo FOMORCI, sto je grupa djavola kosi su se okupili u irskoj pre nekoliko vekova.

 


Navodno ovakva stvorenja na razne nacine vam ukzuju na to ko su i sta zele, ali tesko ih razumeti , ako malo bolje pogledate njegove tekstove pesama mozete videti upravo odredjene recenice kojima se on predstavlja ko je pogledajte ovo:

 

 

To nije sve njegove pesme su prepune sublimiranih poruka čak i kada se puste od pozadi, sto sam i licno testirao. Poslušajte ispod jednu takvu pesmu: 

 

 ⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.