YouTube Drame

Nixa ZIZU lažirao nesreću, a pogodite zbog čega

YouTuber Nikola Jovanovic poznatiji kao NIXA ZIZU,  koji je pre dve godine doživeo stravičnu nesreću zbog koje je zamalo ostao paralizovan, ispostavlja se da se nesreća nije ni dogodila i da je sve bilo lažirano.

YouTube Vesti, YouTube Drame, Vesti o Youtuberima | 07.03.2019

Nikola Jovanović koji je navodno imao stravičnu nesreću kada je šetajući pokraj puta dobio udar vozila koje ga je skoro ostavilo paralizovanog. Nixa je proveo u bolnici skoro godinu dana, u nenormalnim bolovima sa jako lošom medicinskom negom kako je ispričao u jednom od svojih videa medicinske sestre nisu čak htele ni da mu daju tablete protiv bolova.

U prvim mesecima njegovog oporavka on je potpuno izgubio osećaj u nogama i praktično je bio nepokretan, u jednom od svojih videa je ček i rekao da mu nije jasno kako drugi mogu da hodaju a on ne. Kako je oporavak tekao i nakon fizikalne terapije osećaj u nogama mu se povratio i Nikola je uspeo da ponovo hoda. Danas Nikola ima potpunu funkciju stopala i nogu.
 


Međutim danas se ispostavlja da ova nesreća se uopsšte nije ni dogodila, i da je cela ova priča bila izmišljena kako bi se odvukla pažnja i napravio izgovor zbog koga ne snima više. Pravi razlog svemu tome je taj kako neki izvori navode da je Nikola zapravo bio na Tajlandu na produžavanju visine.

Cela ta procedura produžavanja traje jako dugo i vrlo je bilna što se uklapa sa vremenskim periodom odsustva i pozicijom rana koje je Nikola pokazao. Međutim da li je zaista moguće da je jedan jutjuber u stanju da uradi takvu prevaru.

Podsetimo se samo da se za Nikolu Jovanivića poznatijeg pod imenom Nixa Zizu sumnja da stoji iza velike prevare sa sajtom MAGICUNBOX.

 

avatar
Gle ja iskreno mislim da jeste lazirao,ali ako je pokazao dokaze Benjaku onda je sve ok
  • 11.03.2019