Zanimljivosti

Mesta gde nikako ne treba gurati svoj penis

Muškarci su poznati po tome da svoju bananu vole da guraju tamo gde ne treba, ovo su mesta gde nikako ne smete gurati svoju bananu.

Zanimljivosti, Top Liste - svega i svačega | Zabava - Teme | 13.12.2017

Muškarci su poznati po tome da svoju bananu vole da guraju tamo gde ne treba, ovo su mesta gde nikako ne smete gurati svoju bananu.  Zanimljivo je da muškarci ne biraju rupu, pa nekada u tome znaju da preteraju. Svoj penis guraju u tostere, špagete, flaše, tegle... pa čak i u toster. 

 

 

Jedan muškarac je pokušao da prsten za penis napravi od kotura selotejp trake, ali mu nije pošlo za rukom pa se njegov penis zaglavio.

 

 

 

 

 

Nažalost nije uspeo da ga izvadi pa je tražio pomoć sa jednog foruma, korisnici foruma mu nisu  baš pomogli pa je  na kraju završio u urgentni centar.
 

 


Uplašeni korisnici foruma nakon ovog incindenta  su pokušali da stupe u kontakt sa ovim nesretnikom kako bi videli da li je njegov penis u redu, na šta je nesrećni korisnik samo odgovorilio da je problem rešen i da su ljudi iz urgentnog mu skinuli kotur od trake.
Kako bi uverio korisnike u sve to, on je slikao svoj penis sa nacrtanim smajlim na njemu.

 

 

Bez cenzure slika 1 , bez cenzure slika 2⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.
DarkReaper
Trebas posebno glup da stavis stojka u ovakve situacije
  • 13.12.2017