Online Zarada - Blog

Najbolji sajtovi za Online Zaradu u 2022. godini

Ovo su najbolji načini zaradae u 2022. godini, svi načini prikazini su provereni za rad i nije potreban nikakav ulog da biste počeli da radite.

Online Zarada - Blog | Online Zarada | 17.09.2022

Postoji puno načina zarade preko interneta i ovo su jednu od njih. Većina sajtova za zaradu brzo postanu scam i prestanu sa radom ili isplatama, sajtovi koji se nalaze u nastavku ovog teksta su za sada najsigurniji i dugotrajni za rad pa pogledajte.
 
 

POMOĆ I PODRŠKA

Sve proverene zarade možete pronaći na našem YOUTUBE kanalu ONLINE ZARADA I TUTORIJALI, ako vam je potrebna dodatna pomoć pišite mi na telegramu, kliknite ovde da uđete u našu grupu: GRUPA NA TELEGRAMU.


SVI PROVERENI SAJTOVI
BEZ ULOGA

 

MARKETAGENT

Ovo je sajt koji se bavi istraživanjem tržišta, radite ankete na našem jeziku za razne proizvode i po anketi zarađujete evro pa na više, jednostavan sajt radi već dugo godina , problem je što nema često anketa za rad. Ali svakako može da se uzme nekoliko desetina evra mesečno za par minuta vremena.

- Vrsta: Istraživanje tržišta
- Procenjena mesečna zarada: Od 10$ pa na više
- Dnevno za rad: sve zavisi
- Uputstvo za rad: https://mmediamreza.com/marketagent
- Link do MARKETAGENTA-a: https://bit.ly/2R2LPIY
- Ulog: Nije potreban
 


PAIDVERTS

-Ovo je sajt na kome sam od 2014. godine i nikada nije imao bilo kakvih problema sajt radi i isplaćuje redovno i za sada je jedan od najdugotrajnijih sajtova ovog tipa. 

- Vrsta: PTC/RevenueShare
- Procenjena mesečna zarada: Od 10$ pa na više
- Dnevno za rad: 5-10min
- Uputstvo za rad: https://bit.ly/3J9nX3b
- Link do PaidVerts-a: https://bit.ly/3S38QMR
- Ulog: Nije potreban
 
 

TRAFFICMONSOON

-TraficMonSoon je neka mešavaina ptc i revenushere sistema, nije potreban ulog da biste radili i zaradili sajt je po principu paidvertsa.

- Vrsta: RevenuShare
- Procenjena mesečna zarada: oko 40$
- Dnevno za rad: oko 1-2 minuta
- Uputstvo za rad: https://youtu.be/9m5PXnagbxQ
- Link do Traficmonsoon-a: https://bit.ly/3zZ7TN1
- Ulog: Nije potreban

 MICROWORKERS

Jedan od najstarijih sajtova za MIKRO POSLOVE ja sam na njemu sigurno od 2007-8 godine tako nešto, zarada zavisi isključivo od toga koliko zadataka odradite, nema referala, uloga i slično. Isplaćuje čak i na PayPal, a pored paypala tu je Skril, payonner, airtm, onto itd...

- Vrsta: Worker
- Procenjena mesečna zarada: 50$+
- Dnevno za rad: Zavisi od vas
- Uputstvo za rad: https://bit.ly/3zCcwh8
- Link do Microworkersa: microworkers.com
- Ulog: Nije potreban


⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.