Istraživački marketnig

MarketAgent

Ovo je jos jedan u potpunosti proveren internet posao, koji ne zahteva da dnevno angozovanje, vec angazovanje po potrebni.

Istraživački marketnig | Online Zarada | 15.04.2017

Ovo je jos jedan u potpunosti proveren internet posao, koji ne zahteva dnevno angožovanje, vec angažovanja po potrebni.

Vaše mišljenje, znači i isplati se: Na taj način određujete trendove u budućnosti i zarađujete gotov novac od svake ankete.
Marketagent je vrsta istrazivackog marketinga.
 

Kako funkcionise?

  • Firme koje hoce da istrazi svoje tžiđte angazuju Marketagent-a da to uradi za njih, a onda Marketagent angazuje vas tako sto vam posalje anketu gde trebate da ocenite proizvod, nakon što završite, oni vas plate kada sakupite minimum 200dinara, mozete podici novac.
 

Ankete su za razna istrazivanja, tipa: "Istrazivanje o cokoladi" i onda vam oni postavljaju pitanja da li jedete milka čokoladu ili vise volite najlepse zelje, pa na primer ocenite da li milka cokolada ima lepse reklame ili najlepse zelje itd.

To je jedan od primera za ankete koje vam stizu, a stići će vam razne vrste anketa u zavisnosti od vaseg profila koji popunjavate prilikom registracije. Jako je jednostavno, a mozete zaraditi odlicno i lako.

Ovde zaradjujete tako što radite jednostavne ankete na našem jeziku o raznim proizvodima. Za svaku anketu ste plaćeni u...

Posted by Online Zarada i Tutorijali on Wednesday, June 8, 2016


LINK ZA REGISTRACIJU