Zanimljivosti

Mali maturanti napravili haos, protesti, napad na policiju...

Nakon incidenta sa prijemnim ispitom mali maturanti su protestovali i pravili haos u centru Beograda...

Zanimljivosti | Zabava - Teme | 18.06.2019

Zbog odlaganja prijemnom ispita i zbog saznanja da je prijemni ispit iz matematike ukraden i podeljen na društvenim mrežama, mali maturanti su napravili protest.


U popodnevnim časovima veliki broj malih maturanata je ispred zgrade ministarstva prosvete sa transparentima "Kradete nam budućnost" i drugim pravio haos, tražili su smenu ministra Šarčevića i kako on koji je najzaduženiji za bezbednost prijemnih ispita napravio velik propust. Gadjali su policiju  su sa jajima i napadali ih. Tražili su se da se za upis u srednje škole računa samo uspeh iz škole, takođe su imali podršku roditelja.


Poslali su pretnje ministarstvu prosvete kako neće sutra i prekosutra da izađu na ispit i kako su imali rešenja ispita za srpskog takođe ali se nije otkrilo, takođe prete kako i za kombinovani test koji tek sledi imaju rešenja.


Trenutno se vrši provera da li su rešenja koja poseduju djaci za naredna dva ispita tačna.

⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.