Društvene mreže

Drogiranje pokvarenim mesom! Hit na drustvenim mrezama

Sirovo i pokvareno meso predstavlja jaku drogu jer prilikom propadanja ove namirnice dolazi do stvaranja ogromnog broja bakterija. Navodno, unošenje takvog mesa, pogotovo ukoliko je nekoliko dana bilo van frižidera ili zamrzivača, pomaže opuštanju od stresa i napetog načina života.

Društvene mreže | IT SVET | 09.05.2021

Međutim, konzumiranje mesa je postalo izazov na mrežama pa mladi sve češće idu na ekstremnije varijante i jedu meso koje stoji jako dugo.

 

Mladi su otkrili ovaj nov bizaran način drogiranja jer za njega niko ne može da im kaže da je nelegalan. Novu drogu najčešće nazivaju "haj mit"

 

Oni koji to praktikuju kažu da je pokvareno meso jača droga od mnogih drugih poznatih opijata i da odmah postaju euforični.

 

Doktori kažu da je trend veoma opasan jer se mogu javiti crevne viroze, povraćanje, dijareja i sve to vodi ka dehidrataciji. Pored toga, velika je šansa da se mladi zaraze salmonelom, listerijom ili bakterijom eširihijom koli.

 

Šanse za trovanjem su velike jer naše želudačne kiseline nisu u stanju da uklone opasne bakterije a to podrazumeva obaveznu hospitalizaciju i nesnosne bolove, mučnine i povraćanje.