Aplikacije

Super Meat Boy: stiže nastavak!

Super Meat Boy Forever će nastaviti tradiciju rapid-fire stila igranja, gde ćete izbegavati prepreke, ali uz dodatne pokrete, dnevne izazove, a tu je i sistem rangiranja.

Aplikacije, Gaming | 14.09.2017

Nastavak popularnog video naslova Super Meat Boy, Super Meat Boy Forever stiže na Nintendo Switch, PS4, Xbox One, PC, kao i na mobilne platforme sledeće godine.

Super Meat Boy Forever će nastaviti tradiciju rapid-fire stila igranja, gde ćete izbegavati prepreke, ali uz dodatne pokrete, dnevne izazove, a tu je i sistem rangiranja.

U glavnim ulogama ove igre su Meat Boy, Bandage Girl, kao i njihov mali Nugget.

Stvari postaju ozbiljne kada Nugget biva zarobljen od strane zlog Dr. Fetus-a i igrači će morati da iskalkulišu prolazak kroz nivoe koji su isprepletani oštricama, šiljcima, kao i ostalim opasnim zamkama.

Nintendo je najavio datum izlaska naslova za Nintendo Switch tokom njihovog live-stream-a posvećenog indie naslovima, a web stranica igre takođe prikazuje dodatne platforme gde će moći da se nađe ovaj naslov.

 Izvor: pcaxe.com |

  Devil May Cry besplatan na Twitch Prime krajem

  Twitch Prime je odlučio da nastavi sa povremenim gejming ponudama, ovoga puta Twitch u saradnji sa Capcom-om nudi Windows verziju originalne verzije igre Devil May Cry, tačnije iz HD kolekcije, potpuno besplatno svim Twitch Prime korisnicima počev od 27. februara....

  Minecraft sa dorađenom grafikom stiže 2018. godine

  Na održanoj MineCon Earth konvenciji, razvojni tim igre Minecraft je imao pregršt vesti za svoje fanove, a jedna od njih je bila vezana za doradu grafike na ovoj igri.

  Međutim, fanovi će ipak malo sačekati na to. Mojang, kao i Microsoft su odlučili da pomere datume izlaska Super Duper Gra...

  Steam 2019. ukida podršku za Windows XP i Vista

  Steam je nedavno objavio informaciju kako su se odlučili na ukidanje podrške za starije Microsoft-ove operativne sisteme. Tačnije, od 2019. godine podršku će izgubiti Windows XP i Windows Vista što i nije neko preveliko iznenađenje....

  Miramar je nova mapa PUBG-a

  Pored informacija da će PlayerUnknown's Battlegrounds uskoro stići na Xbox One konzolu, stigla je vest o novoj mapi....

  Youtube: Novi dizajn dostupan svima!

  Nakon svega ovoga, YouTube je iskoristio ovu priliku da predstavi i novi logotip. Crvena kutija sa play dugmetom u sredini je postala novi zaštitni znak, dok je ceo tekst prosleđen na stranu....