Hronika

Mučio je dečaka od 14 godina, a onda ga rastvorio u kiselini (VIDEO)

Šef mafije sa Sicilije Đovani Bruska, koji je počinio brojne gnusne zločine, uključujući i rastvaranje tela dečaka u kiselini, pušten je iz rimskog zatvora Rebibija što je razbesnelo porodice žrtava.

Hronika | Misteriozne teme | 12.06.2021

Bruska (64) priznao je svoju ulogu u preko 100 ubistava, uključujući i likvidaciju italijanskog sudije Đovanija Falkonea.  Međutim, Bruska je postao doušnik i pomagao je tužiocima da uhvate njegove kolege mafijaše. 

Jedno od najgnusnijih bilo je ubistvo 12-godišnjeg Đuzepea Di Matea, sina drugog mafijaša koji je postao doušnik. On je otet 1993. godine u znak odmazde zbog oca koji je sarađivao sa vlastima i izdao Brusku. 

Dečak je mučen pre nego što je zadavljen, a njegovo telo rastvoreno u kiselini. Zbog toga porodica nije mogla da ga sahrani. 

Đuzepea Di Matea, jedanaestogodišnjeg sina drugog mafijaša koji ga je izdao. Bruska je dečaka kidnapovao i mučio pre nego što je zadavljen i telo rastvoreno u kiselini - kao rezultat toga, detetova porodica nije mogla da ga sahrani.
 Dečak je mučen skoro 800 dana, a sliku mučenja je slao dečakovom ocu, da bih ga posle skoro 800 dana rastvorio u kiselini kako dečakovi roditelji ne bi mogli da sahrane sina.