Vesti o Youtuberima

Kako je KATE YUP umrla i šta se dogodilo (VIDEO)

Ovo je priča o YouTuberki koja je misteriozno nestala sa lica zemlje, do današnjeg dana niko ne zna šta se sa njom tačno dogodilo.

Svet Misterija, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 15.09.2022

Od samog starta uvrnuta jutjuberka KEJTI JUP ciji je kanal zasnovan na prakticnom prezderavanju razne vrste uglavnom sirove hrane je misteriozno nestala jos pre dve godine, do danasnjeg dana. Niko ne zna sta se dogodilo sa njom pa sam se bacio u istragu kako bih vam dao neke infromacije o tome sta se dogodilo.
 

12. marta 2018. ovaj jutjub kanal će biti registrovan na youtube platformi pod imenom kejt jap i zvanicno postaje najcudniji kanal svih vremena, prvi video postavljen na kanalu mesec dana kasnije  sadrzi devojku sa povezom preko ociju koja jede preko pet kilograma lososa , u mesecima koji slede nastavlja se trend sa slicnim videima gde ona jede razne vrste morskih plodova . 

 

Sa ovakvim sadrzajem kejt jap polako gradi svoju publiku koja broji milionske preglede po videima ali tek tada postaje sve cudnije i cudnije. Posto kanal postaje sve poznatiji i poznatiji publika postaje sve znatizeljnija ko je devojka koja stoji iza ovog kanala


gledaoci su je u početku videli kao neku  neobična ljubiteljka morskih plodova koja je skrivala lice da bi izbegla javnost postala da postaje sve cudnije pa su gledaoci poceli da primecuju kako devojka sa videa na telu ima razne fizicke povrede i modrice koje je pokusavala da sakrije ali bezuspesno jer su se videli dok je snimala.


Pogledajte šta se dalje dogodilo sa ovom jutjuberkom u videu ispod:

 ⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.