Vesti o Youtuberima

Talentovani mladić Ilija Savković pravi neverovatne obrade pesama i klipove na YouTube-u

Ilija Savkovic koga znamo kao Ixa Acoustic je jedan od mulititalnetnovanih youtubera sa BALKANSKIH prostora. Možda za njega niste čule jer ne spada u grupu pozntaijih youtubera, ali svakako da treba da posetite njegove kanale i pogledate čime se on bavi.

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima | 14.11.2018

Ilija Savković koga znamo kao Ixa Acoustic je jedan od mulititalnetnovanih youtubera sa BALKANSKIH prostora. Možda za njega niste čuli jer ne spada u grupu pozntaijih youtubera, ali svakako da treba da posetite njegove kanale i pogledate čime se on bavi.

 

Ilija je svoju YouTube karijeru započeo davne 2015te godine sa svojim kanalom StudioGT na koji broji preko 50 000+ prikaza.  Na ovom kanalu se bavi raznim zabavnim sadržajima, kao što su reakcije, skečevi, gameplay.

 

Očigledno je veliki fan BAKE PRASTETA, jer jedan od popularnijih videa na njegovom kanalu je upravo pardoija na pesmu ''BLEJA U TURSKOJ'' koju u originalu izvodi popularni kanal BAKA PRASE. Dok u Ilijinom parodiskoj izvedbi ovu pesmu je nazvao ''BLEJA U KUĆI''.

 

Poslušajte:

 

 

Osim talenta za snimanje klipova i pravljenja parodije Ilija se takođe razume i u muzičku produkciju gde na vrlo jedinstven način obrađuje popularne pesme i pravi covere na svom drugom kanalu pod nazivom Ixa Acoustic.

 

Na ovom kanalu možete uživati u fantastičnim obradama popularnih pesama na vrlo jedinstven način, a većina obrada su potpuno ekranizovane na vrlo poseban način. Jedna od naših omiljenih je svakako akapela verzija pesme ''Ponelo me'' koja u originalnu izvodi Željko Joksimović.

 

 

Takođe još jedna zanimljiva činjenica o ovom YouTuberu je ta da je on  učestvovao u pravljenju čuvene pesme sa Mmedia Mreža 48h LIVE power by: GUARANA zajedno sa YouTuberom Dukishom.

 

 

Posetite: Ixa Acoustic IlaiDza StudioGT.