Recenzije sajtova

Ovo je ono što smo čekali uz HiNative učenje stranih jezika nikada nije bilo lakše

Naučite engleski, španski i peko 110 drugih jezika besplatnosa aplikacijom HiNative! Pomoću ovog sajta, možete pitati govornike tog jezika kako da pravilno izgovorite neku reč, da li ste dobro preveli rečenicu i slično. Pravi je izbor da usavršite dosadašnje jezičke veštine.

IT Svet, Aplikacije, Recenzije sajtova | Recenzije | 23.07.2018

Ako ste ikada imali problema sa učenjem stranih jezika aplikacija kao što je HiNative je prava stvar za Vas uz ovu aplikaciju učenje stranih jezika nikada nije bilo lakše. Ovo nije klasični prevodilac ovo je aplikacija koja Vam pomaže da savladate strane jezike na pravilan način.

Da li ste ikada hteli nekome nešto da kažete na stranom jeziku ali niste znali dobro da izgovorite to što ste želeli reći. HiNative je društvena apikacija gde čitava zajednica koja koristi ovu aplikaciju Vam pomaže da savladate strane jezike isto tako i Vi pomažete njima da savladaju Vaš jezik koji najbolje poznajete. 

Recimo da ste nekada nešto hteli da kažete na ŠPANSKOM  ili bilo kom drugom jeziku ali niste znali kako se to pravlno  piše ili izgovara, upravo preko ove aplikacije možete pitati čitavu zajednicu kako se nešto izgovara, možete čak snimiti svoj glas i poslati zajednici da ocene da li ste dobro to nešto izgovorili, a ako čak niste oni će Vam snimiti audio kako pravilo treba da izgoortie to što želite.

Naravno ovo nije sve još jedna super cool mogućnost je ta što VI možete slikati neki tekst i poslati zajednici da Vam prevede, zar to nije sjajno jednostavno posetili ste neki grad u nekoj zemlji i videli neki natpis koji ne znate da prevedete, jednostavno možete slikati i preko HiNative aplikacije poslati zajednici i onda će Vam prevesti i objasniti značenje.

 

Ovaj sajt je odličan za one koji žele da nauče jezik od izvornih govornika. Pomoću ovog sajta, možete pitati govornike tog jezika kako da pravilno izgovorite neku reč, da li ste dobro preveli rečenicu i slično. Pravi je izbor da usavršite dosadašnje jezičke veštine. 

SLIKANaravno Vi takođe možete pomoći drugim ljudima da savladaju bolje Vaš maternji jezik ili jezik koji dobro poznajete tako što odgovarate na pitanja ili nedoumice ljudi koji se interesiju za Vaš maternji jezik ili jezik koji dobro poznajete. Osim što možete pristupiti preko aplikacije, takođe možete sve te opcije koristiti i preko njihovog oficijalnog sajta.

 

Aplikacija je vrlo jednostavna za korišćenje kao i web sajt, jednostavno se registrujete pomoću neke od društvenih mreža kao što su facebook i twitter ili jednostavno klasično unošenjem svoje e mail adrese i osnovnih podataka. Nakon toga možete uroniti u svet stranih jezika, za detaljnije uputstvo pogledajte video iznad. I preuzmite besplatno HiNative za vaš uređaj.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.