IT Svet

Uz TV seriju, uživajte i u X-Files mobilnoj igri

Kako nam se uskoro približavaju nove epizode X-Files, fanovi ove kultne naučno-fantastične televizijske serije će moći da uživaju u novim avanturama uz X-Files: Deep State, mobilnu igru za Android, iOS, kao i Facebook čiji je datum objavljivanja 6. februar 2018. godine, nakon TV premijere 3. januara.

IT Svet, Gaming | IT SVET | 18.12.2017

Kako nam se uskoro približavaju nove epizode X-Files, fanovi ove kultne naučno-fantastične televizijske serije će moći da uživaju u novim avanturama uz X-Files: Deep State, mobilnu igru za Android, iOS, kao i Facebook čiji je datum objavljivanja 6. februar 2018. godine, nakon TV premijere 3. januara.

Ovoga puta ste u ulozi FBI agenta koji pronalazi tragove, rešava brojne zagonetke i ispituje svedoke između devete i desete sezone.

U pitanju je serijski storytelling narativ gde odluke koje donesete oblikuju radnju, kao i nove slučaje koji se javljaju svakog meseca.

Igra će biti free-to-play, ali još uvek nije poznato koje će in-app kupovine biti dostupne.

Bićete u prilici da kastomizirate izgled vašeg agenta, a sama igra će imati mnogo toga zajedničkog sa formatom serije, kako je u pitanju story arc koji se okreće oko teorija zavere, rame uz rame sa "monster-of-the-week" instraživanjima.

 ⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.