• Page 1 of 1
  • 1
Mmedia Mreža/Portal - Forum » Internet i Tehnologija » Programiranje i Web/grafički dizajn » Gde tacno ubaciti FONT u sajt? (css, html, js.)
Gde tacno ubaciti FONT u sajt?
Minilion Offline
Korisnik
19 postova
Reputacija: 1
Pokloni: 1
Datum: Četvrtak, 18.10.2018, 20:19 | Post # 1
Cao, imam jedan problem, pronasao sam nacin kako ubaciti font u sajt ali sada imam problem gde,
pokusao sam u head, body i style foru ali mi nije radilo, da li neko zna kako?


Tito treba da bude zapamcen kao osoba koja je uspela da ujedini 6 divljaka zajedno.
Profil
Nenad Offline
80 postova
Reputacija: 4
Pokloni: 3
Datum: Petak, 19.10.2018, 00:54 | Post # 2
Ubacujes u CSS sajta. Mozes i u head ali moras koristiti <style> ovde ide css</style> tagove
ako je u pitanju css kod. Radice u obe varijante ali bolje je da ubacis u CSS sajta, jer desava
se da vec postoji u CSS-u oznacen font u tom slucaju nece raditi ako dodas dva
razlicita fonta . To sto ti kazes STYLE, ne mora da znaci da je u STYLE font , recimo na mom sajtu
font ima poseban CSS fajl da ne bi sam STYLE bio predugacak zato sam ja kod mene css za font
odovojio od style.css fajla.

Nego lepo objasni koju platformu koristis za izaradu sajtova jer ako koristis platformu neku onda
se font ne menja uvek u samom style fajlu ili generalno css strukturi. Jer moguce je da je
na platformi vec naveden font kod i onda kad ti uneses novi nece raditi jer vec postoji jedan.

Tako da jel ti je sajt na platformi, da li koristis neku temu ili sam pravis stranice i uploadujes na host?


Treba da vidis, ono sto ja vidim :D
Profil Cover
Minilion Offline
Korisnik
19 postova
Reputacija: 1
Pokloni: 1
Datum: Petak, 19.10.2018, 10:56 | Post # 3
Quote
Tako da jel ti je sajt na platformi, da li koristis neku temu ili sam pravis stranice i uploadujes na host?

Koristim temu, host koji koristim je uCoz


Tito treba da bude zapamcen kao osoba koja je uspela da ujedini 6 divljaka zajedno.
Profil
BiLi Offline
Urednik
7 postova
Reputacija: 0
Pokloni: 2
Datum: Nedelja, 21.10.2018, 17:47 | Post # 4
Minilionw3schools probaj tu ako sam dobro shvario tebi ovo treba?
Profil
mariyakuchko2 Offline
Korisnik
1 post
Reputacija: 0
Pokloni: 0
Datum: Četvrtak, Danas, 12:39 | Post # 5
I apologise, but it not absolutely that is necessary for me.
Profil
Mmedia Mreža/Portal - Forum » Internet i Tehnologija » Programiranje i Web/grafički dizajn » Gde tacno ubaciti FONT u sajt? (css, html, js.)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: