• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Grimm  
Kabala
Grimm Offline
62 posta
Reputacija: 2
Pokloni: 3
Datum: Nedelja, 13.10.2019, 13:01 | Post # 1
Jedna od velikih predrasuda,koja se tokom vremena izgubila ,jer je dokazana zabluda,bila je Kabala ili ucenje misticne snage broja i slova.
Kabala je tajna zidovska nauka proricanja koja tumaci brojeve i njihov odnos s prirodnim zakonima,kako bi utvrdila buduca kretanja ili buducnost.NJena namera nije da utice na tok sudbine kako bi promenila buducnost,jer to nije moguce.Za to postoje odredjeni zakoni.Osnov njenog proricanja jeste verovanje da postoji Dobro i Zlo,koji pomocu sudbine odredjuje buducnost.Kabala samo zeli otkriti gde u buducnosti stoji dobro,a gde zlo.Na nama je da nasom slobodnom voljom izaberemo to dobro ili zlo i taj izbor je tada prava sudbina za coveka.Elementi scit stvari,pomocu kojih otkrivamo dobro ili zlo,nalaze se u brojevima.

Postojalo je verovanje da svaki broj ima neku posebnu moc koja se ne zasnima na oznacavanju kolicine vec je u nepoznatom odnosu s principima prirode,koja nam pomocu tih simbola otkriva tajnu Mudrosti.

Svako od nas je rodjen u nkom od brojeva. Ukoliko vas zanima i kom ste vi broju rodjeni i sta taj broj govori o vama uradicete sledece.
Javicete mi se na DIscord u privatnu poruku (nick na Discordu je Grimm) i poslacete mi vas datum rodjenja,pa cete dobiti od mene u kom broju ste rodjeni i sta taj broj govori o vama .
Profil
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: