• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Grimm  
Astralna projekcija
Grimm Offline
62 posta
Reputacija: 2
Pokloni: 3
Datum: Nedelja, 09.06.2019, 12:24 | Post # 1
Otvaram ovu vrlo zanimljivu temu. U polednje vreme me zanima Astralna projekcija i kako je doziveti.Citao sam dosta i pokusavao sam jedan od pokusaja Astralne projekcije  uspeo sam donekle paralizovati telo ali nisam uspeo doci do krajn je tacke-do dvajanja od tela. Pokusavao sam jos par puta ali neuspesno.Iskreno iz mog iskustva jako je cudan osecaj kad legnete na ledja i pogasite svetla i pousate izbaciti sve misli iz sebe taj osecaj je neopisiv dok ne probate.

Ovu temu otvaram jer me dosta zanima iskustvo drugih i naravno ovde cu obavestavati svaki put kad pokusam Astralnu projekciju i necu odustajati dok ne dodjem do krajnje tacke.Ovo ce biti moj licni blog o Astralnoj projekiciji i mojim pokusajima. Dole zelim vase neko misljenje o svemu ovome i da li ste pokusali ako jeste pisite sta ste tacno doziveli i naravno ako moze sto detaljnije.

Ko ne zna sta je Astralna projekcija preporucujem da pogledate sledeci video: https://www.youtube.com/watch?v=GA1mTalGH0E

Ili pogledajte neki od ova dva  filma: Insidious sva 4 dela i Astral jer je isto dosta objasnjeno sta je i kako doziveti .
Profil
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: