• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Grimm  
Klovn Ubica
Grimm Offline
62 posta
Reputacija: 2
Pokloni: 3
Datum: Ponedeljak, 29.07.2019, 21:33 | Post # 1
Bio je to 31. Mart 2016 godine kada smo prijatelji i ja dogovarali da 1.4 krenemo u sumu radi zabave. Te godine pojavili su se sirom sveta Klovnovi ubice . Dan pred polazak u sumu billi smo kod mene kuci i dogovarali se za sutrasnji dan, nekako smo dosli na temu Klovnovi ubice.

Zapitali smo se zasto to rade i u cemu je svrha svega toga?! Pricali smo dosta dugo o tome i gledali uzasavajuce fotografija i video klipove na kojima jezivi Klovnovi dolaze ispred kuce, u dvoriste pa cak i na putu. Cak smo i citali o tome kako su klovnovni te godine i ubijali ljude radi neke njihove bolesne zabave.

Te veceri kad smo zavrsili istrazivanje o klovnovima doslo je vreme da ispratimo Saru kuci jer je bilo kasno. Kada smo krenuli isli smo mracnom ulicom i sve vreme smo se salili na racun kako vidimo klovna ubicu i tako se plasili jedni druge,cak je doslo i do momenata kada smo i potrcali i posle se smejali svemu tome.

1.4.2016
Krenuli smo u sumu,setali smo sumom istrazivali razne napustene kucice na koje smo naisli dok nismo dosli do jednog drveta i crnog balona koji je sotjao privezan konopcem na kamen,a ispod kamena je bio papir na kom je pisalo: "Vi ste sledeci". U tom momenu svi smo se isprepadali i krenuli smo da panicimo i gledamo okolo ne bi li videli nekoga da nas prati. Sva sreca nije bilo nikog sem jezivog pisma i nas koji smo bili preplaseni na smrt. Krenuli smo bez rasmiljanja kucama .Uvece kada smo dosli svako je otisao svojoj kuci i trudili smo se da ne mislimo o onome sto smo videli u sumi.

Te veceri jedan od prijatelja Ray nije se vratio kuci.Svi smo se uspanici kada smo culi da se nije vratio kuci i krenuli sa roditeljima i policijom u potragu za Rayom ali to vece bezuspesno. Nikada necu zaboraviti naredno jutro u kome je usledio sok odma cim sam ustao iz kreveta. U kuci je bila policija sa Rayovim roditeljima . Poceo sam da se tresem i prilazio sam policajcu i upitao: "Sta se desava?" Njegov odgovor je bio sledeci: "Ray je nadjen mrtav." U momentu kada sam cuo to pao sam na kolena i poceo sam da vristim iz sveg glasa i placem . Nisam mogao da verujem da nema vise mog najboljeg prijatelja.

Posle par meseci kada smo dosli sebi okupili smo se Sara Pit i ja u garazi kod mene ,neko vreme smo sedeli i cutali i u neverici gledali jedni druge. Nisam mogao da trpim pa sam ih upitao: "Sta mislite da li ovo ima veze sa onim pismom?" Od njih sam dobio samo negodovanje i govorili su kako nema veze s tim.

1.4.2017
Proslo je godinu dana od Rayove smrti. Tog dana pozvao sam drustvo da izadjemo i otisli smo na grob kod Raya i u neverici stajali i gledali njegovu sliku. Idalje nismo mogli da verujemo sta se desava.

Narednog jutra probudio me poziv od Pita koji je bio uplakan i nisam mogao nista da ga razumem. Skocio sam iz kreveta otrcao do njegove kuce , uleteo u kucu i video njega sa rotideljima kako place. Prisao sam i pitao sta se desilo. Kada me je pogledao odmah sam shvatio sta se desilo. SARE VISE NEMA. MRTVA JE. Seo sam na pod i poceo da placem, nisam mogao doci sebi neko vreme. Posle Sarine sahrane Pit i ja se nismo culi duze vreme.

Posto je sest meseci kako se nismo culi i odlucio sam se pozvati Pita da izadjemo.Kada smo izasli Pit i ja smo sedeli na klupi u parku i nikako nismo mogli preboleti nase pokojne prijatelje.

1.4.2018
Nakon godinu dana Pit i ja se nismo toliko culi i nismo izlazili kao pre dok je bilo nasih prijatelja.
Posle doginu dana od Sarine smrti usledio je pravi sok za mene. Bio je to Pit. MRTAV !

31.3.2019
Posle svih tih sokova odselio sam se sa roditeljima u drugi grad,ali opet nista nije moglo biti kao pre . Moj prijatelja vise nije bilo.

31.3 sam dosao do jednog sok saznanja. Uspeo sam iskopati dosta informacija o smrti mojih prijatelja. Svo troje bili su ubijeni na isti nacin i nadjeni su crni baloni na mestu zlocina.Moje sumnje su bile uprete u klova koji je 2016-te ostavio crni balon u sumi sa natpisom da cemo zasaliti.

Jedina greska u svemu ovome je bila ta sto nista nismo nikome prijavili sta nam se desilo. Sada je kasno za tako nesto. Ovo dok citate verovatno sam mrtav.

S ljubavlju vas Henri!

Pismo je nasla Henrijeva majka u sobi 1.4.2019 kada je Henri bio ubijen.

Ovo je moja izmisljena Horor prica nadam se da vam se svidja pisite vase misljenje o ovome kako vam se svidja ? Uskoro ce biti jos slicnih prica .
Naravno mozete oceniti pricu od 1-10 i dati neke vase kritike.
Profil
ViktorC Offline
Urednik
6 postova
Reputacija: 0
Pokloni: 0
Datum: Nedelja, 01.03.2020, 15:40 | Post # 2
.
Profil
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: