• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Grimm  
Most bebinog placa
Grimm Offline
62 posta
Reputacija: 2
Pokloni: 3
Datum: Četvrtak, 27.09.2018, 12:18 | Post # 1
Negde u Džordžiji(Usa,Georgia) davne 1800 godine,siromašni farmer i njegova žena su očekivali njihovo peto dete. Seljak je znao da nisu mogli da zadrže ovo dete jer su usevi te godine bili loši a on je jedva mogao da prehrani svoju porodicu sa šest clanova.

Kada se žena porodila,farmer je pozvao doktora. On je skrivao od žene plan,da se beba odveze nakon porodjaja i da kažu da je umrla. Kada je napustio farmu te noci,doktor je uzeo bebu i bacio je preko ograde na obližnjem mostu. Supruga nikada nije saznala sta su farmer i doktor uradili te noći.

Legenda kaže da ako se po vedroj noći za vreme punog meseca vozite na "crybaby bridge"(mostu bebinog plača) i parkirate ga na najvišoj tački mosta; izadjete iz svog automobila i pospete puder za bebe u krugu oko vas,onda se vratite u svoj automobil i isključite motor i svetla na 10 minuta.

Čućete blagi zvuk bebinog plača. Kada izadjete iz vašeg automobila,pojaviće se bebini otisci u krugu od praha.

Tu je navodno "Most bebinog plača" u Kolumbusu,u Džordžiji. Legenda kaže da su neka deca i bebe poginula oko mosta(Nije poznato da li je njihova smrt bila slučajna ili namerna). Nocu se čuju njihovi krici i plač, a mogu se i videti žene koje koračaju duž ivice šume.

Drugi fenomen je prijavljen kao osećaj "zlog prisustva" uključujući zvuk koraka.

-Sta vi mislite da li je ovo istina?
-Po meni je moguce da ovde nesto ima i da se nesto stvarno desava,voleo bi otici na most da se uver u to
Profil
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: