• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Grimm  
Mmedia Mreža/Portal - Forum » Svet Misterija » Misterije i Legende » Ukleta slika
Ukleta slika
Grimm Offline
62 posta
Reputacija: 2
Pokloni: 3
Datum: Utorak, 25.09.2018, 12:33 | Post # 1
Godine 2000. anonimni je prodavač na eBay stavio oglas za sliku koje je autorsko delo Billa Stonehama . Ime slike je ' Ruke koje mu se odupiru ', a mnogi ju smatraju najopsednutijim umetnčkim delom. Na slici se nalaze dečak i jeziva lutka koji stoje ispred staklenih vrata što je bilo dovoljno da je 1972. kupi hollywoodski glumac John Marley . 

Čovek koji ju je stavio na eBay bio je njen treći ili četvrti vlasnik, a u oglasu je napisao kako dva lika na slici noću šetaju u krug, a mnogi koji su sliku videli opisali su instantnu mučninu. Deca redovito istrčavaju iz prostorija u kojima se nalazi, a odrasli osećaju kako im netko polaže ruke oko vrata, napisao je trgovac na eBayju, o čemu je pisao čak i BBC .

Stoneham je kasnije izjavio da je iznenađen glasinama o paranormalnoj prirodi slike te objasnio da dečak na slici predstavlja njega. Lutka je tu kako bi ga kroz vrata iza njih provela iz stvarnog u svijet fantazije. Iako je najnoviji vlasnik sliku kupio za tek milion dolara, danas dobiva astronomske ponude za sliku, no odbija ju prodati .

Takodje sam nasao da slikar Stohema nacrtao jos slika i nasao sam njegov sajt sa slikama i slike su mu sve donekle jezive i jako cudne za pravac u umetnosti.

-Sta vi mislite o ovome da li je ovo istina  ida li ste culi za ovog slikara?
-Ukoliko zelite lik njegovog sajta da vidite i ostale jezive slike saljite mi PM na forumu ili na Discordu. Nick na Discordu je Grimm
Profil
Mmedia Mreža/Portal - Forum » Svet Misterija » Misterije i Legende » Ukleta slika
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: