• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Grimm  
Mmedia Mreža/Portal - Forum » Svet Misterija » Misterije i Legende » Tajvan-Ukleto futuristicko odmaraliste
Tajvan-Ukleto futuristicko odmaraliste
Grimm Offline
62 posta
Reputacija: 2
Pokloni: 3
Datum: Četvrtak, 11.10.2018, 16:54 | Post # 1
Na severu Tajvana nalazi se futurističko selo koje je prvobitno izgrađeno kao luksuzno odmaralište za bogate. Kuće su izgrađene početkom 1978. godine, ali je projekat 1980. godine napušten zbog nekoliko nesrećnih slučajeva i samoubistava za koje se misli da su nastali pod uticajem skulpture Kineskog zmaja koja se nalazi u blizini odmarališta,a vanzemaljske građevine ostaju u znak sećanja na one izgubljene duše. Zaista, glasine u okolnim područjima govore da je grad sada zaposednut od strane duhova onih koji su tu umrli.Neki su čak tvrdili da se tu nalazilo groblje holandskih vojnika.Pošto je sve ostalo nerazjašnjeno, izgradnja je pauzirana zbog misterioznih smrti i nesreća koje su se izdešavale.

Na kraju ceo projekat je bio zataškan. Vlada koja je naručila izgradnju, pokušala je da se distancira od svih bizarnih događaja. Zahvaljujući tome, ne znaju se ni imena arhitekata čija je zamisao bio ovaj grad. Projekat možda nikada neće biti ponovo pokrenut zahvaljujući brojnim legendama, a možda jednostavno zbog toga što je loše uništiti kuće usamljenih, verovatno ogorčenih, duhova.

Međutim, ovaj Grad ipak nije neiskorišćen jer se producenti često odlučuju da ovde snimaju svoja filmove zbog neobične arhitekture.

-Ovo je snimak koji sam nasao na YT kako jedan covek obilazi jednu od tih napustenih kuca.
Link snimka: https://www.youtube.com/watch?v=-DDScZhUw2k 

-Sta vi mislite da li je ovaj gradic zaista uklet? Obavezno pogledajte video i kazite kakvo vam se cini?
Profil
Mmedia Mreža/Portal - Forum » Svet Misterija » Misterije i Legende » Tajvan-Ukleto futuristicko odmaraliste
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: