• Page 1 of 1
  • 1
Mmedia Mreža/Portal - Forum » YouTube Diskusija » Saveti » Kako da povratim izgubljeni youtube kanal (opšta diskusija)
Kako da povratim izgubljeni youtube kanal
Nenad Offline
96 postova
Reputacija: 4
Pokloni: 3
Datum: Nedelja, 14.07.2019, 15:39 | Post # 1
Mnogo Vas mi je pisalo da su imali sličnih problema kao ja, da im je kanal ukraden, skamovan,
hakovan... pa ne znaju kako da vrate kanal, ako imate 
takvih problema pišite ovde pa ću Vam pomoći da povratite da ne bih svakom pojedinačno 
objašnjavao kako sam ja povratio kanal, pišite ovde pa ćemo zajedno povratiti.


Treba da vidis, ono sto ja vidim :D
Profil Cover
Kidi Offline
Korisnik
3 posta
Reputacija: 0
Pokloni: 0
Datum: Sreda, 07.08.2019, 22:27 | Post # 2
Poz ljudi. Meni su pre neki dan hakovali profil tako da uopste nema pristup nalogu i kanalu. Dobio sam ovaj fake mail i jbg naseo na pricu

YT Support <[email protected]>чет 1. авг 22:17 (пре 6 дана)коме јаенглескисрпски   Преведи порукуИскључи за: енглескиHi Auto-otpad KidiWe've received spam complaints about the content of your channel. Our team will review your channel and send you an email about the transaction. Please complete the survey below and reply to this email. Your response to this email will inform our team to start the review process. Therefore, if you do not reply to this email, your channel will turn off.ZpXLJYT Channel URL =
YT Channel Copyright =
YT Channel Password =

ZpXLJ

Poslao sam im trazene podatke i naravno ukrali su mi kanal.
Otvorio sam drugi kanal https://www.youtube.com/channel/UCECRjncTGher3IiUdov_QGg?view_as=subscriber i sa tog kanala poslao mail jutjubu, ali evo ni posle tri dana nisam dobio nikakav odgovor.
Na novom kanalu sam napravio klip, gde sam objasnio sta se tacno desilo.
Nisam bas siguran da sam uspesno poslao mail, a ne bi ni da ih smaram, pa da me otkace.
 Evo sad sam poslao mail na [email protected] i evo odgovora

[email protected]:06 (пре 7 минута)коме јаенглескисрпски   Преведи порукуИскључи за: енглескиHi there,Thanks so much for reaching out to Creator Support!To better help you out, we’ll need you to take one more step. On a computer, sign in using the account that’s part of the YouTube Partner Program, then click this link. On the top right, click Get support, and follow the prompts. Generally, we’ll get back to you within 24 - 72 hours. You can also check out our Help Center or browse the YouTube Help Forum to find answers to your questions.Talk to you soon,The YouTube Creator Support team Problem je sto traze da se na Jutjub prijavim pomocu naloga koji je deo Jutjub partnerskog programa, a ja nemam pristup tom nalogu. Otvorio sam novi kanal, ali ne ispunjavam uslove za Jutjub partnerski program, jer imam tek 10 pretplatnika.


Poruku je menjao-la Kidi - Sreda, 07.08.2019, 23:19
Profil
Nenad Offline
96 postova
Reputacija: 4
Pokloni: 3
Datum: Subota, 10.08.2019, 20:06 | Post # 3
Kidi, Pozz, pa nazalost nece da pomognu ako nisi usao u partnerski program, odnosno ako nisi povezao adsense i ispunio uslove za monetizaciju.

Koliko si imao suba na tom kanalu?


Treba da vidis, ono sto ja vidim :D
Profil Cover
Kidi Offline
Korisnik
3 posta
Reputacija: 0
Pokloni: 0
Datum: Subota, 17.08.2019, 08:39 | Post # 4
Povezan mi je Adsense, primio sam i 3 isplate, a imam 20.000 pratilaca. Napisao sam im mail na koji su mi nikad nisu odgovorili. Probao sam da sa drugog kanala prijavim taj svoj kanal kao za krsenje autorskih prava i tu sam naveo da je to moj kanal blablabla, ali su me uputili na neku stranicu gde sam im vec pisao i nisam dobio odgovor. Jbg otvorio sam novi kanal pod nazivom Kidi i tu cu kaciti klipove, jer koliko vidim nema sanse da ovaj povratim. Ne znam samo da li ci kasnije moci taj novi kanal da povezem na stari Adsense?
Profil
Nenad Offline
96 postova
Reputacija: 4
Pokloni: 3
Datum: Subota, 17.08.2019, 10:16 | Post # 5
Kidi,  Možeš stari adsense povezati... Na onaj mejl ti nisi odgovorili uopšte?
A kaži mi jel imaš pristup tom google nalogu  na koji ti je bio yt. Ako imaš pošalji mi mejl da ja pokušam da pošaljem preko one forme za partnere da ti se jave.


Treba da vidis, ono sto ja vidim :D
Profil Cover
Kidi Offline
Korisnik
3 posta
Reputacija: 0
Pokloni: 0
Datum: Utorak, 20.08.2019, 11:45 | Post # 6
Jbg sta je tacno Google nalog? I dalje mogu da koristim mail preko kojeg sam otvorio taj kanal, ali kad udjem na Jutjub prijavljen kao Auto-otpad Kidi i odem na "vaš kanal" nudi mi se opcija da otvorim nov kanal, jer tako prijavljen ne mogu da udjem u svoj stari kanal. Ne znam da li me kapiraš? Vidiš koliko je dana prošlo i nikakav odgovor ne dobijam, a vidim da pare od pregleda idu na moj Adsense i za sad ima 239€. Posalji mi poruku na 0646639623, pa cu te pozvati da ti bolje objasnim. Koliko sam te skapirao, kad dostignem tih 1000 pratilaca i kad budem imao pravo da monetizujem klipove, moci cu sa tog novog kanala da se povezem na ovaj postojeci Adsense preko kojeg primam uplate. Ne znam da li je bilo bolje da sam novi kanal otvorio sa iste mail adrese, ali kontam mozda ce biti problem ako uspem da povratim stari kanal, kako posle dva kanala preko jednog google naloga.
Profil
Mmedia Mreža/Portal - Forum » YouTube Diskusija » Saveti » Kako da povratim izgubljeni youtube kanal (opšta diskusija)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: