• Page 1 of 1
  • 1
Kako varati na testu kao pro?
Minilion Offline
Korisnik
19 postova
Reputacija: 1
Pokloni: 1
Datum: Subota, 06.10.2018, 21:20 | Post # 1
Cao moje ime je Milenko Gejlord, ja sam visegodisnji ucesnik u varanju na testove i samo sam jednom uvace, tako da se drzi mojih saveta ako oces da varas.

Ako citas ovo, sigurno si jedan od mucenika skole, nije bitno da li je Osnovna ili Srednja. A i evo vam definicija skole, da budete upoznati:
Skola je obavezna kulturno obrazovna ustanova, skola je satanisticka ustanova de se deca muce papirima i brojevima.

Zato sam ja tu da vam pomognem oko varanja na testu.

Korak broj nula:
- Priprema
Sutra je jebeni test, znaci moras da se pripremis dobro, napisi puskicu na papiru i gledaj da bude sto sitnije, a ako furas cvidzare onda zanemari ovo. Papiric mora da bude sto manji  a da sto vise stanje na njega, to je kao kada u majnkraftu nadjete dijamante iza bordera. Organizujte to i pisite da vi razumete, jos bolje koristite neki peti jezik koji nastavnik neam pojma, moze kineski nije probljem.

Koraj broj nula-A:
- Eskejp
Ili najpametniji nacin, jednostavno ne dodji u skoli ili dodji ali za vreme tog casa pobegni i idi u pekaru ili da popijes nesto. A za taj jedan ne opravdani ko ga jebe... a ako imas vise od 3 ne opravdana onda se ne zajebavaj i nastavi odmah na korak broj jedan.

Korak broj jedan:
- Svercovanje
Da bi varao kao pro, moras da svercujes dobro i neprimetno u ucionicu, naranvo ima nastavnici koji bi ti i u dusu pogledali da li imas papirica, tako da ti ja preporucujem, u gace. Znam, znam ali tu je najbolje mesto. Zapitaj se, tu nikada ti nece gledati.

Korak broj Jedan-A:
- Mesto
Uvek pokusaj da nadjes najbolje mesto, i ja ti preporucujem treca klupa levo, a ako si mozda jedan od aktivnih vandala skole onda ne idi vise od treceg mesta, jer ces tu biti sumljiviji ILI sedi iza nekog big meka tj. debelog druga ILI iza tvog druga koji je bog i batina i misic mu je ko tvoja glava, dogovori se sa njim da se rasiri.

Koraj broj jedan-B:
- Prepisivanje
Ili ipak ako si somina i mrzi te da napises puskice, preporucujem ti onda prepisivanje, to je jako zajebana aktivnost i mozes alko da najebes. Moras naci odlicno mesto, najbolje je skroz levo, i nemoj da nameravas da pitas strebera, on ce te prvi drukne, najbolje jednog od tvojih ortaka koji znaju dovoljno za 4 ili 3. Ako je dobar drug onda ce ti pomogne a ako je govno i nece onda mu gadjaj kucu ciglama posle skole.

Korak broj dva:
- Vadjenje puskice
gud dzab men, sada si uspesno uterao puskicu, prvo moras da prvalis da ne smes da zguzvas puskicu jer kada je otvaras pravice suksave zvuke, najbolje je lepo saviti. Nemoj oma ko strmina da vadis, nego sacekaj svaku dobru priliku, cak i trepcanje nekada iskoristi. Kada si uspesno izvadio puskicu spreman si da predejs na treci korak.

Koraj broj tri:
- Izbegavaj drukare
Sad kada je poceo cas to daje veliku nadu drukarama da dignu kurac i da pokusaju da te sputaju. Uvek pazi na drukare i izbegavaj vizualan kontakt. Ako drukaru pogledas vise od 10 sekudni pocece da razgelda okolo. Ako te koji slucajem uvati i krece da se dere kreni u kontra napad i nogom mu razvali vilicu  brzo sakri pod svaku cenu puskice u gace, znam, znam ali nikada ti tu nece gledati. Svaka sekunda je bitna, i ako omasis jednu najebo si ga kao zuti a jos gore ako si na ruci napisao, tu si ga tek ugasio.

Koraj broj cetiri:
- Citanje
Sada kada si uspesno izvadio puskicu mozes da krenes da citas, i to uradi opusteno i pazi da se vidi kao da citas test, znaci stavi puskicu na test da izgelda kao da citas pitanja. A ako se nastavnik uputi prema tebi samo stavi puskicu ispod testa ako ne uspes i stavis ILI ako nekim slucajem si glup i ne stavis lepo ispod stola ili ti ispadne, MOLI SE JEBENOM BOGU DA SU MU NA NAOCARAMA SJEBALI DIOPTRIJU.

Koraj broj cetiri-A:
- Vadjenje
E ako si zajebao i uvatio te nastavnik da iams puskicu ostaju ti tacno 3. opcije. Prva opcija je da pojedes puskicu i pravis se opaljen, druga opcija je da sakrijes puskicu i da se pravis glup ili da se pomiris sa cinjenicom da si najebao. Naravno, u ovoj situaciji moras brzo da razmisljas, na primer ocepi komad testa i reci da je to samo papiric iz testa, ako je nastavnik dovoljno konj, onda ce da ti oprosti ili premestite ispred.

Koraj broj pet:
- Imaj bekap
Ako si uvacen i uzeli ti puskicu, imas 3. opcije, prva je da prepisuejs od drugova, druga da spremis bekap puskicu isto prepisanu ili tri ako si zaboravio i sad si na oku nastavnika pa ne mozes da prepisujes onda pusti da vreme tece i sudbina da odradi svoje. ILI AKO SI BRAT USTANI SA MESTA I BOBEGNI KROZ PROZOR

- To je to, nadam se da sam vam pomogao smile a ako nisam onda si ga najebao ili uci 5 minuta pre casa, snadji se...


Tito treba da bude zapamcen kao osoba koja je uspela da ujedini 6 divljaka zajedno.
Profil
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: