Hronika

Đoša je umro u snu, pronašla ga ćerka

Bogoljub Mitić Đoša preminuo je iznenada u 49. godini, a njega je jutros rano pronašla ćerka Natalija mrtvog u krevetu u šest sati.

Hronika | Misteriozne teme | 22.06.2017

Bogoljub Mitić Đoša preminuo je iznenada u 49. godini, a njega je jutros rano pronašla ćerka Natalija mrtvog u krevetu u šest sati.

 

On je prethodnih dana bio prehlađen i nije želeo da ide kod lekara na pregled, iako su supruga i prijatelji insistirali, da ne bi zadobio ozbiljnije zdravstvene probleme zbog njegove gojaznosti.

Kako Kurir saznaje, pronašla ga je ćerka Natalija i javila mami i Đošinom prijatelju Ivici Cvetkoviću. Đoša je umro, kako saznajemo, u četiri sata ujutro od posledice srčanog udara. Hitna pomoć je došla i konstatovala smrt, a ćerki Nataliji je pozlilo. 

 

"Sinoć sam do 23 sata bio s njim i sve je bilo u redu. Jutros sam dobio poziv od njegove porodice da je Đoša preminuo. Ne znam šta da kažem, teško je. Sve se iznenada desilo. Njegova supruga i ćerke prolaze kroz najteži period", rekao je za Kurir glumčev prijatelj, koji se javio na njegov broj telefona.

 

Glumčevo telo će biti prevezeno u rodne Vlasotince, gde će biti sahranjen u petak.

 

Njegovi prijatelji pristižu kako bi porodici izjavili saucešće.

 Izvor: kurir.rs |
⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.