Vesti o Youtuberima

Baka Prase OPTIŽEN za PEDOFILIJU! Bogdan je maloletnoj devojci tražio nage fotografije!

"Pokaži mi koliko si rastegljiva" - napisao je Baka, a ona mu je odgovorila: "Hahaha mnogo... " Jedan od najpoznatijih jutjubera na Balkanu Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ovih dana uživa u svom novom stanu koji vredi nekoliko miliona evra.

YouTube Vesti, Vesti o Youtuberima | YouTube svet | 05.07.2020

Naime, pojavila se prepiska Bogdana Ilića i maloletne devojčice kojoj je poznati jutjuber navodno tražio eksplicitne fotografije:
 

"Pokaži mi koliko si rastegljiva" - napisao je Baka, a ona mu je odgovorila: "Hahaha mnogo... "

On je bio uporan pa joj je napisao:

"Pokaži..." na šta mu je ona poručila "Pa vidiš na slikama".

Baka nije odustajao: "Pa daj neku za mene". 

Nakon što su se prepiske pojavile u javnosti i izazvale gnev naroda, Bogdan se oglasio na svom YouTube kanalu.
 

Baka Prase o isplivalim prepiskama sa maloletnicama: Devojke sa 16 izgledaju kao da imaju 24 godine

 

- Tri prepiske su prave, a jedna je lažna, i to ona sa devojkom koja navodno ima 14 godina - rekao je influenser

 

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase našao se na meti komentara nakon što je devojka na mreži "TikTok" iznela tvrdnje da influenser koristi svoj uticaj kako bi "spopadao i ucenjivao maloletne devojke za seksualne usluge".
 

Bogdan je nakon ovakvih optužbi snimio video klip i ispričao svoju stranu priče, a na samom početku istakao je da je se u dogovoru sa svojim advokatom odlučio da tuži pomenutu devojku.
 

Ilić je rekao da su neki skrinšotovi pravi, dok su drugi lažni, a reč je o njegovoom "dopisivanju" sa maloletnicama, koje je ta devojka objavila, a on tvrdi da je to uradila kako bi stekla popularnost.

 

Tri prepiske su prave, a jedna je lažna, i to ona sa devojkom koja navodno ima 14 godina. Osobi koja me kleveta, kako bi skupila što veći broj pratilaca i lajkova na društvenim mrežama, biće uručen sudski poziv. Nadam se da će ceo slučaj proći kroz ozbiljno veštačenje, poligraf i slično - kaže on u videu.

 

Bogdan je objasnio i kako su počeli javni napadi od strane te devojke. Takođe, on je rekao da će ubuće svakoj devojci koja bude ušla u njegov stan ili bude imala bilo kakav kontakt sa njim, tražiti ličnu kartu, kako bi se uverio da nije maloletna.
 

Ja ću morati svim devojkama koje planiraju da imaju nešto sa mnom u budućnosti, da tražim ličnu kartu. Ja se unapred izvinjavam što ću morati da tražim da mi slikate ličnu kartu, jer devojke sa 16 godina izgledaju kao devojke sa 24 - rekao je Baka.

 
 

Baka Prase podneo tužbu zbog navoda da je pedofil: Sve mi smešta narkomanka!

 

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, u centru je skandala nakon što je jedna maloletnica objavila da joj je slao poruke eksplicitnog sadržaja.

 

Popularnu jutjuber oglasio se nakon šokantnih tvrdnji da je 16-godišnjakinji poslao poruku, "Pokaži mi koliko si rastegljiva". 

Nakon skrinšota mejla koji je poslao advokatu, objavio je i snimak na Jutjubu u kome objašnjava šta se zaista dogodilo.

Naime, kako on tvrdi, sve mu podmeće osoba koja je pod dejstvom droga.