Film i TV

Alan Walker izbacio novu pesmu u neobičnoj saradnji sa muzičkim sastavom pod nazivom ISÁK (VIDEO)

Alan i ISÁK izbacili su novu pesmu pod nazivom ''Izvini'' a po svim sumnjama pesma je posvećena prethodnoj godini i čitavoj situaciji oko pandemije.

Film i TV, Estrada, Recenzije muzičkih spotova | Zabava - Teme | 07.02.2021

Iako pesma nema puno reči, možda neće biti moguće pretpostaviti  čemu je pesma posvećena. Po mom skromnom mišljenju, pesma je posvećena protekloj godini i celoj situaciji oko pandemije.


Obično smo navikli na njegove filmske muzičke spotove, ali zbog čitave situacije oko korona virusa, verovatno nisu postojali uslovi za snimanje spota, pa je zvanični muzički video napravljen spletom različitih scena sa koncerata koji su se održali krajem 2019. godine na turneji pod nazivom AVIATION.


Alan se obratio prisutnima i rekao:

Znam da je lako razmišljati o svim negativima koji su se dogodili u proteklih godinu dana, ali Šetači, hajde da se okupimo i razmislimo o svemu onome na čemu smo i mi zahvalni. Za mene ne postoji ništa što se poklapa sa energijom koncerta uživo i biti zajedno sa svima vama u istoj sobi. Evo nekoliko mojih najdražih trenutaka sa Aviation Tour-a. Jeste li i vi bili tamo? Recite mi svoje omiljene trenutke u komentarima ispod. ⬇ Žao mi je što 2020. godina nije mogla imati toliko čarobnih trenutaka koliko smo se nadali, ali pobrinimo se da to nadoknadimo 2021. Do tada uživajte u ovom putovanju sa mnom u prošlost sa @ ISAK-om. Vidimo se uskoro, Valkers. - AlanePoslušajte pesmu i javite kako vam se dopada: