Zanimljivosti

Priča jedne tvrdoglave zmije (OVO MORATE PROČITATI)

Ovo je poučna priča o jednoj tvrdoglavoj zmiji koja je želela osvetu po svaku cenu, ovo morate pročitati do kraja.

Zanimljivosti | Zabava - Teme | 18.05.2021

Jednog dana zmija je zalutala u šupu, u kojoj je bilo mnogo alata. Dok se kretala delom svog tela zakačila je ručnu testeru i povrijedila se.


U gnevu, obmotala je testeru svojim debelim telom pokušavajući da istisne život iz testere. Sa svakim besnim stiskom, zmija je osećala sve veću bol, ali bi nastavljala, jer nije dozvolila da se testera izvuče od bola koji joj je izazvala.

 


Na kraju, odbivši da pusti sečivo, zmija je i umrla, ne znajući da je sve vreme trebala da se oslobodi početnog bola i usredsredi se na svoju budućnost i put kojim je krenula.


Umesto toga, zmija se prepustila besu i osveti, zbog čega je na kraju izgubila život. Kontrolišite svoj bes, oprostite onima koji vas povređuju i ne dajte ljudima ili stvarima da imaju moć nad vama.


Ponekad reagujemo iz bijesa. Reagujemo jer smo povrijeđeni i želimo da vratimo istom mjerom. Da i mi povrijedimo druge. Ne shvatamo, da baš kao i zmija, zlo prije svega nanosimo sebi. Trujemo svoje duše, rušimo svoje energije, kvarimo sopstvene dane.


Pustite i otpustite!
Tvoj mir je neprocenjiv
(seti se zmije )