Jeziva mesta i lokacije

Ovde je prijavljeno preko 100 paranormalnih dešavanja

UKLETA LUDNICA U jezivim hodnicima ove zgrade prijavljeno je 100 ukazivanja duhova - Oni se igraju sa decom, a ponekad ih i mi vidimo, ali nas ne uznemiravaju, sve je u redu - rečeno je timu koji je proučavao zgradu napuštene ludnice.

Jeziva mesta i lokacije | Misteriozne teme | 23.06.2021

Kinsit psihijatrijska bolnica u Oklendu otvorena je 1932. godine i radila je sve do 1999. Otkad je zatvorena, nekoliko smrtnih slučajeva ponovo je proučeno zbog sumnje da su ti ljudi bili zlostavljani i zanemarivani. Lokalna kompanija "Haunted" sprovela je tri odvojena paranormalna istraživanja na teritoriji ludnice, a njen izgled stvarno navodi na pomisao da je ukleta.


Delove uznemirujuće istorije napuštene ludnice zabeležila je kamera i na taj način je širokoj javnosti predstavljen deo užasa koji su trpeli mentalni bolesnici u ovoj ustanovi tokom više od 50 godina.

 

Kingsit je otvoren 1932. i radio je do 1999, kada je zatvoren tokom reforme novozelandskog zdravstvenog sistema. Bivši pacijenti ove i drugih sličnih ustanova tvrdili su da su zlostavljani i zapostavljani.


POGLEDAJTE: