Ludi svet

(VIDEO) EXLUZIVNO: Potukle se zbog dečka u autobusu pa vozaču zamalo polomile ruku | Beograd, Čukarica

Hitna pomoć došla je na lice mesta zbog povrede ruke koju je zadobio vozač. Kako se saznaje, Hitna pomoć je došla na lice mesta zbog povrede ruke koju je zadobio vozač. Naime, njega su putnici tokom incidenta stegli za ruku Međutim, on je odbio prevoz do bolnice i nema vidljivih povreda. incident se dogodio u Ulici Kirovljevoj.

Ludi svet | Zabava - Teme | 29.05.2021

U autobusu na liniji 23 danas je došlo do koškanja, svađe, pa i fizičkog obračuna među putnicima, a deblji kraj izvukao je vozač (43).


Kako se saznaje, Hitna pomoć je došla na lice mesta zbog povrede ruke koju je zadobio vozač. Naime, njega su putnici tokom incidenta stegli za ruku Međutim, on je odbio prevoz do bolnice i nema vidljivih povreda. incident se dogodio u Ulici Kirovljevoj.
 

"Zaustavio sam vozilo i lepo ih zamolio da ga napuste", naveo je vozač autobusa za Telegraf.rs.

Putnici su snimili tuču na liniji 23 u Beogradu. Nesvakidašnja scena desila se juče u Kirovljevoj ulici na Čukarici, a u njoj su učestvovale dve vrlo mlade devojke.
 

Kako se vidi na snimku, tuča je započela zbog dečka.

 


 

- Briši broj mog dečka - jedna je uporno vikala, ustajući za drugom devojkom, nasrćući na nju i povlačeći je za kosu.
 

Vriske je presekao glas vozača.
 

- Alo, alo, alo! Skloni se od nje - rekao je vozač.
 

Odatle nadalje tuča se razvijala, a sa sedišta na kome su devojke sedele pre obračuna spala je kesa sa limenkama alkoholnog pića.
 

- Skloni se od nje, je l' čuješ šta ti kažem? - upozoravao je vozač.
 

Utom su se uključili i drugi putnici u razvađanje devojaka. Čuli su se apeli za poziv policije, ali i brojne uvrede na račun silovite crnke, koja se opirala naporima vozača i putnika da se sukob okonča.
 

- Ludačo jedna, budaletino jedna. Sram te bilo, st**o jedna. Izlazi, bre, napolje, st**o, sad će policija da dođe - izgovoreno je u previranju.
 

Vozač zaustavio vozilo, tražio da putnice izađu
 

Kako nam je vozač autobusa M. R. kazao, upravo on je odreagovao prvi.
 

- Niko od putnika nije reagovao dok ja nisam - rekao je za Telegraf.rs.
 

Dalje je objasnio kako je sve počelo.
 

- Devojke su se svađale, ja sam ih zamolio da budu tiše. One su nastavile i potom sam zaustavio vozilo i lepo ih zamolio da ga napuste. One se nisu obazirale i onda su ispred mene počele da se biju, pa sam ja pokušao da ih razdvojim. Pošto su videli da ja nisam mogao da ih razdvojim, skočili su i putnici - naveo je.
 

Kako nam je rekao vozač, u ovoj tuči on nije povređen. U cimanju je, kaže, istegao zglobove.
 

Podsećamo, Hitna pomoć došla je na lice mesta zbog povrede ruke koju je zadobio vozač.