Zanimljivosti

Top 10 najglupljih pesama svih vremena! (VIDEO)

Gde se nalazi dno, a gde vrh estrade?!  U želji da i mi damo skroman doprinos rešenju ovog gotovo nemogućeg problema, sastavili smo Top listu najgorih pesama koje su se pojavile u poslednjih 20-ak godina.

Zanimljivosti, Top Liste - svega i svačega | Zabava - Teme | 24.07.2017

Pogledajte 10 hitova koji su "dotakli dno i vrh". Od "Padeža" i "Uljeza" do "Kavasakija" i "Uđi mi duboko"

Dušica Tomašević, nova Internet zvezda koja "briljira" u spotu za numeru "Masaža" pokrenula je polemiku na temu - Gde se nalazi dno, a gde vrh estrade?!  U želji da i mi damo skroman doprinos rešenju ovog gotovo nemogućeg problema, sastavili smo Top listu najgorih pesama koje su se pojavile u poslednjih 20-ak godina. Naravno, ukusi su različiti, neki od ovih hitova možda su vam srcu prirasli, a neke od kandidata smo, teška srca, morali da izostavimo. Ipak, posle više krugova eliminacije i nakon preglasavanja došli smo do naših Top 10.

Dovoljno je reći da se na listi nisu našle kultne pesme "Kao Madona" Danijele Terzić, "Ženit ću se"Danijela Bota, kao i Minelin mega hit "Ti propadaš" i vanserijsko ostvarenje "Bićeš moj" Tanje Kovačević koje na Jutjubu ima skoro 1,3 miliona pregleda.

Zoka Bosanac - "Pištolj i Bosanac" - Umesto komentara dovoljno je samo zapevati: "Neka tvoja duša i srce budu spokojni, on je danas mila pokojni!".

Zorica - "Padeži" - Ova pesma se već dvadesetak godina prenosi sa kolena na Jutjub. Zabroja se dete pa stade na četvrtom padežu... Ma, kome uopšte i trebaju ostala tri.

Vladimir Daničić - "Jedina si ti rođena za mene" - Kakav stil, kakva koreografija, a tek repovanje... Malo je izvođača koji mogu da se pohvale originalnijim spotom.

Stefani - "Mačkice" - Sve što ste želeli da znate o poslovnoj pratnji, a niste smeli da pitate. Koga ovaj biser ne dirne u srce, on je bre... skroz neosetljiv.

 

Bora Majstorović - "Kawasaki" - Gre'ota da se ovakav video zaboravi. Osim fenemenalnih reči, pravu draž daju neverovatno raskošne lokacije na kojima je spot sniman.

Slađa - "Uđi mi duboko" - Komentar sa Jutjuba: "Kad ti keva uđe u sobu, teže je objasniti ovo nego pornić".

Senny - "Ma hajde javi se" - "Internet ti ne radi pa mi srce ohladi". Baš nas čudi što neki od srpskih provajdera nije prepoznao potencijal ovog slogana.

Vesna Vukelić Vendi - "Uljez" - Sigurno jedan od najluđih tekstova svih vremena, a uz to dodajte i upečatljiv scenski nastup, i eto dobitne kombinacije.

Arvina Šabić - "Crna mamba" - Od njenog glasa podilaze vas žmarci, a tek kada pusti glas... Ma, najbolje da sami pogledate spot.

Suzzy - "Kralj i kraljica erotike" - Slika (u ovom slučaju spot) definitivno govori više od hiljadu reči.⚠️  Mmedia Mreža magazinski deo je otvorenog tipa i svako ko želi može objaviti članak ili vest. Članci u kojima nije naveden autor objave, mmedia mreža ne može snositi odgovornost za objavljeni sadržaj. U slučaju da naiđete na sadržaj koji iz bilo kog razloga smatrate neprikladnim molimo Vas da nam ga prijavite putem forme na ovom linku.